höst

| Postat i: Emis days
0
Hej igen! Dagarna går, som vanligt. I helgen hade jag min bebis Scoobi här på besök. Vi myste på som bara den och en dag hann vi träffa min granne Jonas en stund. Eller stund och stund; vi tog en 2,5 timmars promenad och gick ända upp till Vårbytippen. My magic place haha, man ser över Stockholm, finast är det under solnedgången! Vad har jag mer gjort? På jobbet har vi besökt massa lekparker (fan vad många bra parker det finns i Stockholm?!) och museum, lika kul för dom stora som för dom små, haha! Iallafall med mina kollegor 
 
 
 
Lida
 
 
Tekniska museet
 
 
Kärlek i Mulle Meck parken hihi
 
 
 

söndag = fira ossian

| Postat i: Emis days
0
Halloj halloj! Hoppas allt e bra.
Jag mår bra, haft en lång dag hehe. Började dagen med lite jobb i Täby och avslutade hemma hos min syster där släkten firade Ossian då han fyller 7 (!) år den 5:e oktober. När jag kom dit var det heaven, typ 5 olika pizzor, massa gott och TVÅ tårtor, hehehe. Yummy.
 
 
 
 
 
 
 
Haha, påväg hem i bilen. Mamma älskar alla effekter på snapchat och trycker in sitt huvud i bild vare gång :')

mitt nya jobb

| Postat i: Emis days
0
Hej! I'm so lost med dehär bloggandet att jag inte vet vad jag skrivit och inte, haha. Iallafall; I somras fick jag nytt jobb men började inte förrns 18 september. Det är på en förskola där jag själv gått och varannan vecka åker man med en buss till olika ställen, ungefär som en utflykt varje dag i en vecka, och andra veckan är man som vanligt på förskolan! Änsålänge trivs jag, alltid lite småjobbigt att vara ny, men det löser sig nog snart. Jag har superfina kollegor så har egentligen inget att klaga på! :)
 
Juste, skulle ju filma en koreografi med Rev, men det blev inte så utan jag filmade den själv med hjälp av min starstudent Katia och det blev jättebra ändå! :) Dansen flyter på, ungefär, kör fortfarande i Bredäng men efter denhär terminen tror jag att jag kommer förflyttas till Sätra ett tag. Kan bli spännande med ny miljö, nya danssugna tjejer etc.
 
 
 
 
En dag i Rålambshovsparken
 
 
Typiska lärar-looken med överdragsbyxor och stövlar, hehehe
 
 
En park i Bandhagen besökte vi också
 
 
Och så en selfie mitt i allt spring bland barnen. ish
 
 
Katia och jag efter filmningen av koreografin.

dagarna rullar på typ

| Postat i: Emi pics, Emis days, Emis world of dance
0
Hellu hellu!
 
Ja, dagarna rullar på :) Har inte gjort så mycket annat än att träna med DDC och slappa haha. Träffade Revolution i torsdags och fick lite hjälp med en koreografi som vi tänkt filma idag faktiskt. Hoppas vi blir nöjda och att det går bra :) Imorgon börjar jag mitt nya jobb på förskola som jag fick ganska fort haha, ska börja med en termin där och om alla trivs så stannar jag kvar! Efter det har jag det första steget i behandlingen, ett psykologbesök. 
 
Häromdagen hade jag kontakt med en tjej som fick göra en tarot/auraavläsning på mig under 30 min. Det var en SÅ häftig upplevelse och jag måste verkligen försöka slappna av mer och meditera mer. Fick obeskrivliga känslor och, liv. Svaren jag fick var faktiskt ganska väntade, vilket i sig var häftgt; jag visste att hon skulle få upp vissa saker och känslor. Men jag fick även känna hennes känslor, kan inte ens förklara det. Men iallafall; Jag har faktiskt chakrakristaller som jag köpte i Guadalest och har haft dom vid min säng samt gnuggat in bra energi i dom hehe. Tror jag ska bära en i fickan om dagarna, kanske händer nåt då hoho. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

slakthusterrassen - sunday school

| Postat i: Emis friends&family
0
Hellu! Okej så hela sommaren har jag alltså missat söndagseventet på Slakthusterrassen (Sunday School). En takfest med Dancehall, reggae, reggaeton, soca och afrobeats. MEN, jag hann med säsongsavslutningen, haha. Gick dit med min älskade vän Frida. Bästa tjejen att festa med, när hon börjar hypea en känner man sig HEL. Haha. Hade en sjukt fin kväll med massa skratt och så mycket dans att hälen började blöda (lol). Tack tack tack, för att denna tjej finns i mitt liv.