Myspyslördag!

| Postat i: Emis days
0
Hejhejhej! Hann inte skriva innan jag drog, hade väääldigt bråttom helt plötsligt haha! Har iallafall varit med Felicia wifey, sis, whatever, venne vad jag ska kalla henne längre haha! Vi åt en jättegod middag + dessert, hon visade upp lite grejer hon köpte i London, gaaah my gyal has taste! Sen kollade vi på Black Swan, åh, älskar den filmen, så fin men samtidigt så djup, komplicerad, you name it! Nu är jag hemma, ska käka något & sen sussa! Imorgon ska jag, mamma & några till min moster & göra pizza hähä!

Jag & Fred söööötaste! & Felicias gorgeous jacka!

 

YAAAAAAAAAAAAAMMMM!


Titta vad jag fick hem igår!

| Postat i: Emis days
0

Veckorevyn for lajjjffff :D


This means war

| Postat i: Emis days
0
Hej bloggen! Igår drog jag på bio med baby, vi såg This means war. Den var aaaasrolig, rekommenderar den verkligen! Steg precis upp, eller ja, kom precis ut ur duschen & nu ska vi kolla en grej vi planerar hihi! Idag ska jag träffa Felicia I think, annars blire bio igen haha! Puuuuuussss!


B.R

| Postat i: Emi wants this&that
0

 

Omg, Beyond Retro is an awesome store, but it's tooo expensive! Oh well.. :)


New in:

| Postat i: Emis shopping
0


JEANS SHORTS. YUM!!!

| Postat i: Emi wants this&that
0

Haft en bra dag? Jag har bara degat hemma, helt hängig! Buuuu, har knarkat alvedon & te samt sovit lite, vill iiiiiiinte bli sjuk! Har klippt ihop collage hela dagen typ också, tycker ni om detta? Love it!


Daily inspiration

| Postat i: Emis Inspiration
0


Frågor som jag glömt svara på!

| Postat i: Emi answers
6

Okej som ni vet brukar folk fråga mig grejer bland kommentarerna och ibland glömmer jag helt bort att svara på de! Så tänkte göra det nu, fun huh?

Har du några komplex?

Svar: Självklart. ALLA har något komplex, det är jg helt säker på. Jag väljer dock att inte tänka så mycket på mina. Det är min rumpa, fötter, min näsa och att jag är så blek. Men mitt absolut största komplex är mitt högra öga. Anonyma jävlar har mååååånga gånger skickat in elaka kommentarer. ''Du är ju förfan skelögd'' , ''HAHA ditt högra öga kollar ju bort helt o hållet''. Det gör mig faktiskt lika ledsen varje gång för man kan ju inte riktigt ändra på det, men det är ju bara & acceptera, that's how I am.

Jag blir förvirrad, är A och baby samma person och hur länge har ni träffats?

Svar: Haha, ja det är samma person. Sen juni förra året.

Va hände med dendär tjejen du dansade med förra terminen på voice?? :s

Svar: Tror att jag svarat på dethär men Cissi valde att byta till Danscenter efter många terminer på The voice & jag förstår henne helt o hållet, jag ska också byta till hösten! :)

Vad haru egentligen för hårfärg haha ena dagen rött ena dagen svart??

Svar: Hahaha alltså åååååh, mitt hår är KAOS. Utväxt, slitet, äckligt, blääää. Det ska av! Det är iallafall mörkbrunt med lite ljusrött i pluuuuus min jättefina utväxt. :)

Dance through life

| Postat i: Emi pics
0


Weird weather

| Postat i: Emis days
0
Aloha bloggen! Idag vaknade jag upp snorig & hade ont i halsen, usch fyyy vill inte bli sjuk! Har världens sämsta immunförsvar så kommer ju säkert bli det, bara för att liksom. Haha, traaaagiskt! Sitter här & äter kladdkaka, mmmm låter gott va? Men de äre inte, haha alltså den blev helt faaaaail.


You got di body gyal

| Postat i: Emis Inspiration
0

 


Too much going on in my ehad!

| Postat i: Emi pics
0
Tillbaka från dansen nu! Fyyy vad mycket & ta in eftersom jag inte var där sist, daaaaamn alltså mitt huvud kändes helt fullproppat me grejer! Men det kommer gå! Eteråt träffade jag Pandan en snabbis, käkade o sådär. Nu blire plugg, seriöst, jag pluggade inte tidigare, nu är det allvaaaaar! Godis & plugg. Det ska gå! :D


Melpo is on fire

| Postat i: Emis world of dance
0

Kan inte sluta kolla på denna video!


Feeling alive!

| Postat i: Emis days
0
Hello darlingz! Nu är ja hemma från la escuela, kort dag idag! Schönt dä! Hade tänkt plugga, har massa svenska uppgifter att lämna in, men man kör ju liksom en sak i taget hehooo. Senare blir det dans, nej Nina jag ska inte svika dig igen haha! Aja nu blire pluuuuuuuggg!


Dagens looki

| Postat i: Emi pics
0

Imorse när jag var fräsch & fin, haha!


Väldigt mycket dans!

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hejsan bloggen min! Vilken lååång och bra dag det varit! Eller ja, det mesta av dagen iallafall! Efter skolan satt jag kvar med Hana & pluggade i bibblan, så duktiga vi ääär hihi! Sen drog jag till stan med Harumi, och sen följde hon med på min träning & efter det följde jag med på hennes! Very nice, så duktig hon är! Nu har jag precis duschat & ska sova för att jag är DEAD. Ska upp sex imorgon också, kill meeee someone? Haha. Närå. :)




Simple white

| Postat i: Emis days
0
Goddag alla sötnosisar! Idag är det som varje tisdag en loooong but fun day! Skola och dans! Wiii får träffa Ninaaa & co! Vi ska väl fortsätta på koreografin, ooooh! Men innan dansen har jag håltimme så ska nog sitta i bibblan & plugga lite. Hihi blir lite stolt över mig själv, 15-åriga Emilia skulle ha garvat högt om hon läste detta. I'm stronger & better now! ;) Ha en finfin dag hörrni!!! <3

 

By the way, glömde att jag köpte denna igår också. Cubus för endast 29:- ! Simple, men så snyggt!


1 h 40 min

| Postat i: Emis days
0
Okeeeej nu är jag klar med uppsatsen! Trodde aldrig att jag skulle bli klar men det gick fan fort tillslut! Får hoppas på det bästa nu, woop woop! Nu har jag bara ett prov i Engelska och sen kan jag fortsätta läsa min bok som jag totally forgot! Dää gött! Älskar att läsa, konstigt nog. Hih. Ajaaaa hörrni nu ska jag köra lite ragga och sen duschen! Pussah!

En sånhär bild måste jag ta!



Gondwana

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

Vilka minnen detta band & jag har, hehe. 2006. <3


$ $ $

| Postat i: Emis shopping
0
Min nya baby! Kommer ha den mest i sommar, med mina airmax, en guld-kedja & jeansshorts. Yummäääy! Sooo Cher Lloyd, tihi!


En såndär måndag!

| Postat i: Emi - Creative, Emis days
0
Hejhejhejhej! What's up? Jag kom preciiiis hem. Skolan idag var kuuul, hade måleri hela dagen, näst sista lektionen & sen kommer vi ha typ träslöjd/bygg/snickeri (BOORIIIIING!!!) och det vill vi verkligen inte ha så vi njöt idag och hade jättekul på lektionen! Efteråt åkte jag till GinaTricot med mamsen och köpte en tröja. Vilken tror ni jag valde? Tihi. Blir tyvärr ingen rolig dag idag eftersom jag har en fet uppsats att skriva. Imorgon hinner jag inte eftersom jag har trääääning woowoo! Så ska dricka kaffe nu & försöka skriva något vettigt! Mvg here I come! :D

Denhär tavlan ska Ossian få när den är klar! :D


GINAAAA <3

| Postat i: Emi wants this&that
0
Något utav dessa plagg får följa med mig hem imorgon!


MAGDAG!

| Postat i: Emis Inspiration
0


O'learys

| Postat i: Emis days
0
Tjooo bloggen! Hoppas ni mår great! Igår var jag med Wisam & Pandan i Heron och vi käkade, snackade och tog en cider/pink panther, haha! Det var trevlans! Efteråt träffade jag A <3 .
Idag blir det tyvärr inget kul, måste plugga och börja på min uppsats till Svenskan! Buuuu!


Kungens kurva

| Postat i: Emis shopping
0
Blev en tripp till Kungens Kurva med mamsen! Köpte lite nödvändiga grejer som tagit slut ba!

Kolla bilen, assöt!

Hårinpackning (luktar himmelskt gott), Brun utan sol & sminkborttagning


En riktig resa

| Postat i: Emis thoughts
0
Jag vill uppleva en riktig resa. Till ett varmt land. Bo på ett fint hotell och inte någon jävla håla, haha. Kunna bada i havet för första gången i mitt liv. I det klara vattnet. Sola så mycket jag vill. Äta goda frukter. Dricka goda drinkar. Gå på marknader. Åh. Missförstå mig inte nu. Jag har varit i Spanien, Cypern och Italien. Men i Cypern och Italien var det för kallt för att bada i havet och i Spanien vet jag inte varför vi inte badade i havet faktiskt, haha. Vill bara kunna ligga på en strand, spela volleyboll, bara vara. Uppleva den där ''semesterkänslan''. En dag!


Diggar dessa shorts

| Postat i: Emi wants this&that
0

Från GinaTricot


Lördag den 24 mars

| Postat i: Emis days
0
Godmorgon mina sötnosar! Igår chillade jag o Pandan, snackade o skrattade. As usual då alltså! Idag ska jag på bio I think! Senare ikväll då alltså! Annars så ska jag vara hemma med mamma & Ossian! Däää kul! Hörs seeen!

The happiest kid ever!


<3

| Postat i: Emis days
0

Blev häng med baby, nu ska jag träffa Pandaaaaaan! Kyss!


Dagens egoooo

| Postat i: Emi pics
1


Loving this day!

| Postat i: Emis friends&family
0
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjj! Haha fett hype! Idag var vi på studiebesök i Riksdagen med klassen. Inte det roligaste jag gjort direkt menmen hähä! Efteråt fikade jag med Linnea & Christoffer och sen gick vi lite i affärer! Nu ska jag träffa A och ikväll blir det antingen bio eller fezt, untz untz hoho!

Jag & Amandaaaaa

God latte på ett fik som tyvärr har världens otrevligaste personal. Minus!


Smink på Gina Tricot

| Postat i: Emis MakeUp obsession
2

 

Vad tycker ni om att det nu säljs skönhetsprodukter på GinaTricot? Billigt = bra, MEN: Jag tror inte att de har nå pigment, kanske med en primer under, annars känns det inte som att ögonskuggorna håller. Hmmm kanske ska testa & se? Känns lite för mycket just nu eftersom det sker så mycket ändringar! Nya modeller, nytt sortiment. Ja, ni..jag gillar iallafall deras plagg i neon färger! ASBALLT!!


NEW IN: Haremliknande/lösa/sköna/underbara

| Postat i: Emis shopping
0

Köpte även ett par jeans men de satt mycket finare på i butiken så imorgon lämnar jag tillbaka dom! Tyvärr, min kropp är inte gjord för jeans. Stod inne på JC i lite mer än en halvtimme och provade typ ALLA deras par jeans..HAHA. Faaaaail. Aja! ;)


Fantastic 4..?

| Postat i: Emi pics
0


This day , wooohhh so hot!

| Postat i: Emis days
0
Fifääään vilket skönt väder, man blir automatiskt så mycket piggare! Hääääärligt! Skoldagen gick braaa, kändes verkligen som fredag idag konstigt nog, men det är ju typ det för vi har inga lektioner imorgon, bara ett studiebesök. Lavelyyyy! Stannade kvar och pluggade lite i skolan så det är därför jag kommit hem så ''sent'' men inge vilodags här inte för jag ska strax åka iväg till skärholmen och kolla efter byxor, har tröttnat på mina, går ju runt i samma grejer hela tiden liksoooom! Får hoppas på att min viktuppgång lönat sig! ;D JC here I cooome!

Så seeexig utväxt jag haaaar!


Baby <3

| Postat i: Emis Inspiration
0

 


Lovelyyyyyy!!

| Postat i: Emis Inspiration
0


Fyfään vad segt!

| Postat i: Emis days
0
Hej mina sötnosar! Idag har varit den segaste dagen någonsiiiiiin! Jag försov mig 5 timmar..haha allså huuur är det ens möjligt? Skulle upp sex men kom upp vid elva. Jag åkte till skolan för att plugga med Felicia men det blev inte så mycket som jag hoppats på hähäh. Sen drog vi & käkade kebääääb! Jag åkte hem med fet huvudvärk & somnade vilket resulterade i att jag missade dansen. Jäääävligt synd för att idag skulle vi börja med nya grejer. Aja, får försöka hinna med liksom! Huvudvärken börjar släppa så jag ska gå & ta ett bad!


Amir

| Postat i: Emis world of dance
0
Asså Amir är så gryyyyymmm, han blir bara bättre & bättre, roligaste dansläraren, svääääär!


Min vänstra ansiktshalva, sooo much better. HAHA

| Postat i: Emi pics
0


Gully creepaahhhh

| Postat i: Emi pics
0
Shuu bräää! Kom precis hem från the voice, eller jag hängde med Nina en stund efteråt ocksåååå! Gick igenom lite grunder och korre inför en show samt planerade lite. Wooopiii!! Nu sitter jag här o käkar godis men ska hoppa in i duschen, myyyyzpyyz!


Tisdag liksom! Sho!

| Postat i: Emis friends&family
2
Hej fina tisdag! Idag tänkte jag börja med att lägga in lite bilder från en ''lära-känna-varandra-/stärka-våra-band-resa'' jag och min pappa gjorde någongång i april när jag var 13! Vi var på Cypern (Larnaca) & det var stört kul. Jag vill verkligen göra om det, så himla kul. Vi åkte typ igenom hela cypern med bil, vi åt massa god mat, umgicks med hans vänner, gick på museum, spelade biljard, ah you name it! Ni borde prova det! Och ja jag var största muppen med skitfula kläder men nu tänker vi inte på det mer haha!














<3

| Postat i: Emis thoughts
0

Det gör så ont i mitt hjärta när mina vänner mår dåligt. Vissa vänner har jag en jävligt konstig historia med, men jag ger alla en chans. Och även om man hatat varandra, whatever, så vill jag finnas, vill vara en bättre människa än den som last-year-Emilia skulle ha varit. Det gör så ont att man inte kan hjälpa till ibland. För vad mer kan man göra än att trösta, krama och stötta? Vill sträcka ut min hand till varenda liten själ därute som gått vilse, gått in i mörkret, det där stora hålet. Jag vill se leenden, för det blir man själv glad av, inte sant? Alltså det suger att höra dethär men allting tar sin tid och det är tiden och tålamodet som får bort sorgen, believe me. Åhh vad jag vill uppfinna ett happy-pill. Ni anar inte. ♥


2013.

| Postat i: Emi - get to know me
0


Det här vill jag göra efter studenten, alltså 2013. Studera i London i ett år. Antingen detta eller en enkel Stylistutbildning som jag tjatat om, men detta är mer ''seriöst''. Jag kan inte bestämma mig. Alltså jag älskar mode och kläder. Nu tänker ni säkert ''haha öhh det syns ju fan inte på din klädstil'' men det spelar ingen roll, för det har alltid varit ett intresse. Såfort jag har pengar shoppar jag liksom. Förut ville ja bli skodesigner också, så att, det har alltid funnits inom mig. Fan vad jag längtar & hoppas att detta blir av. Vilken början på livet!

MYS

| Postat i: Emis days
0

Nu blir det filmmys med den här killen. Kramis!


Minishopping

| Postat i: Emis shopping
0

Intersport 149 (!)

Jc outlet 50:-

10 :-/st Jc outlet

 

Mamma drog iväg mig till Heron och SKHLM för o fixa lite grejer så jag fick avbryta pluggandet ''buhu'' haha! Blev lite minishopping! Asså jag ÄLSKAR Jc outlet i Skärholmen, bästa jag vet hähä!


C'est moi

| Postat i: Emi pics
0

Idag var jag helsvart, helt tråååååkig tjej hähä!


Pink nails

| Postat i: Emi - Creative, Emis days
0
Hejsan bloggeeeeeeen I'm hoooome! Fick skjuts av baby & nu ska jag försöka plugga lite Design, hummm hur ska det gå? Så booooring hähä! Iallafall det vi håller på med nu, butiksexponering osv osv, boring shit, just so u know. Thih. Idag blir det tacos, jaaaaa hihi!


Thank god for BodyButter!

| Postat i: Emis days
0

Min kropp är väldigt..speciell, den har en tendens att bli torr hela jäääkla tiden. Och jag tackar Body Buttern för att den finns, den är så krämig & får mina ben & bli babylena! Love it! Har typ 20 olika sånahär höhö! Idag har jag chillat mig igenom dagen, tagit en powerwalk & kollat på film med mamma & katten hähä! Imorgon är det skola från 8-16, sedan blir det plugg och tacos (förhoppningviiis)! :D


Mavados nya låt

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

Så bra. <3


Got di flow?

| Postat i: Emis days
0
Tjuuuzan bloggen! Idag vaknade jag på ett glatt humör! La mig i ett bad och nu ska jag göra lunch/frukost, vilket lär bli typ att slänga in en pizza i ugnen, jag kan liksom inte laga mat höhöhöhöh! Idag har jag inte hunnit planera något, det gör jag typ aldrig nuförtiden men vi får se vad världen har att erbjuda idag! Känner mest för att vara hemma, kolla på film & stretcha, stretchade i 40 min förrigår & det var såååå skööööönt ni anar inte! Wii :D

Ohmajgaaad vart är mina ögonbryn? Hohoho..


Flätor i färger!! :D

| Postat i: Emis Inspiration
0


Cha cha

| Postat i: Emis world of dance
0
Här är en minisnutt på Felicia & Filips presentation i finalen! <3


Alemana cup

| Postat i: Emis world of dance
0
Tjuhuuuuu! Nu är jag hemma från tävlingen! Vi hade so much fun, så sjukt duktiga par & klänningarna är verkligen ''wow!''. Saknar det något otroligt! Såg alla mina gamla tränare, oooh flashbacks! Vår vackra Felicia var så himla duktig, min själ typ flyger in i hennes kropp när hon dansar, serri asså! Vilken lycka, åh! Skrattade massor också, Banne&Loberg, sååå bra killar & hänga mä!

Felicia getting ready for a Pasodoble!

Rumba

Så passioneraaaaat så jag döööör!

Banne & bästis i sina söta tofflor tihi!


Tävling

| Postat i: Emis days
0
Hejsan bloggen! Idag är det en speciell dag (för mig iallafall)! Jag & Banne ska iväg o se Felicia tävla i Brännkyrka-hallen! Alltså jag är sååå glad eftersom att jag inte varit på en tävling på 2 ½ år och jag har inte sett Felicia dansa på ett braaa tag! Ska bli så underbart & få vara där igen, saknar tävlingarna något otroligt! Åhh vad jag kommer gråta idag! Min Felicia är så duktig, har sett henne utvecklas och jag är inget mer än stolt. Gråter nästan varje gång jag ser henne dansa hehe..dels för att jag saknar dansen men mest för att hon e så grym. Aaaahhh, lär vara där i några timmar. Så ni får ha en fin lördag. <3


Så vacker hon är min syster, mi reina, mi corazon!


Rik

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

Spola till typ 00:20, där börjar låten. Mnjaaaaaaaaammmm så braaaa!


Sådääärja!

| Postat i: Emi pics
0
Nu är jag hemma! Stannade inte så länge hos syrran, käkade & kastade Ossians leksaker på varandra HAHA! Efteråt fikade jag med en danskompis och nu är jag hoooome! Ikväll vill jag vara hemma! Film, popcorn och myz! Fan vad tråkig jag är, alla går typ ut varje helg men det blir väl också tråkigt tillslut? Jåååjååååå :D


Focus on the lips

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0

 

Hur grymma är inte dessa bilder? Man kan göra så coola grejer på läpparna!


Fridäyh!

| Postat i: Emis friends&family
0
Tjooo bloggen! Har inte tid & skriva för jag ska iväg till syrran i Vällingbyyyyy! Så jag önskar er alla en superduperdaaaag! Kram!

<3


Sadfaaaace agaaain?

| Postat i: Emis days
0
Hejhej fina! Idag har jag legat i sängen hela dagen med fet mensvärk! Inget & leka med alltså! Men nu har jag börjat med de nya p-pillrena så vi får se hur jag blir av dom haha! Nåväl, imorgon har jag bara en lektion, feeeett skönt! Hoppas ni mår bra & haft en bra dag pusspusspussssssss!!


Sadface!

| Postat i: Emis days
0
Nämen på riktigt denhär dagen visar klart & tydligt att jag ska ha min jobbiga vecka för såhär brukar jag fan inte vara höhöhö! Dock finns det en sak som gjorde mig gladare idag och jag hoppas det kommer fungera! Ikväll lägger jag mig tidigt! Stor stor puss!

I smile, no matter what!!! <3


 


Just a picture

| Postat i: Emis world of dance
0
Lägger in denna bild såhär snabbt innan jag drar till dansen! Fortfarande lite ostadig, stolarna ba gliiiider iväg men snart så, haha! :D Puss!!


Wrong side

| Postat i: Emis days
0
Hejhej bloggen! Idag vaknade jag upp på heeeeelt fel sida, haha får dampryck på mig själv! Så vi hörs lite senare, jag mår nog bättre efter dansen thihi! :D


Igår med Amanda & Hana


What u know bout me, what u what u know bout me?

| Postat i: Emis Inspiration
0


Emis tuesdayface

| Postat i: Emi pics
0

 


Nina & jag. Ren lycka, låt bilderna tala för sig själva!

| Postat i: Emis world of dance
0

Alltså HAHAHAH vad kul vi hade!!! <3


Oh what a good daaaay!

| Postat i: Emis friends&family
0
Goddageeeeeens! Vilken bra dag jag haft, så jääääevla bråååå! Känns gött däääää! Haha, på idrotten var det askul, skrattat som ett fån! Sen rullade skoldagen på & träffade Felicia bestisfestis en snabbis, sen bar det av till dansen som typ blev inställd, nämen musiken ville ej fungera men jag & Nina och några till stannade och hade kul iallafall! Såååå härligt!

Linnea & jag idag!


Well hello there, Tuesday

| Postat i: Emis days
0

Well hello min bloggis! Idag är det tiiiisdaaaaag och det innebär träning efter skolan! Dags att svettas hohiii plus att jag får träffa bästa Nina igen! Ska försöka ta lite bilder innan dansen börjar! Annars hoppas jag att ni får en jättefin dag! Remember to smile! XOXO


Inspo of the day

| Postat i: Emis Inspiration
0



Ps. Jag hatar hur facebook hela tiden förändras

| Postat i: Emi pics
0

Hejhej tjockisface. Bjuder på en rutten bild hähäh :D


Mörkblå

| Postat i: Emis shopping
0


Chai & Mat

| Postat i: Emis friends&family
0
Tjohooo! Hemma igen! Satt vid vattnet med syrran och pratade, åt, drack chai och ba hade de mys! Kollade lite i second hand också & sedan en snabbis in på Beyond Retro för ännu en..wait for it.. BANDANA! Yup, beroendeframkallande! Nu blir det ett bad + ansiktsmask!


Off to Hornstull!

| Postat i: Emi pics
0

17 grader i solen & brillorna på! Nu möter jag syran! Ciao ciao! <3


En dag gumman. Du & Jag.

| Postat i: Emi wants this&that
0


Oh sunny daaay, oh sunny daaay!

| Postat i: Emis days
0
Godmorgooooon! HAHA helt cp att jag vaknade strax innan ett, iiiiinte bra men what to doooo? Idag ska jag möta upp syrran när hon slutar jobba och vi ska typ promenera, fika, whatever, ba ses liksom! Alltid mys ju! Just nu sitter jag & trixar med mina pärlor & lyssnar på The Weeknd. Stört bra!

Juste, alltså åh..Rest in Peace, Uppsala Reggae Festival :(

Såhär snygg är jag när jag är nyvaken. Nat, haha äsch! :D


Adorable kids

| Postat i: Emis days
0


Haha allltsåååå

| Postat i: Emis days
0
Jag har haft den seeeeeeeeeeeeeeeeeegaste söndagen EVER! Fast samtidigt var det skönt. Har ätit massssssa isgladd, chips och choklad. Mhhhh feels good. Lite fett på kroppen behövs huähä! Imorgon är jag ledig (ooooh thank you God!) och vet inte riktigt vad jag hittar på men jag funderar på att gå på en lååång promenad helt själv med musik i öronen. Hoppas det blir soligt!

Jag hoppas ni har haft en bra dag, kanske inte så seg som min menmen!  :D

Dånkän

| Postat i: Emis days
0
Heeeeeeeeeej på er! Mår ni bra? Jag mår grejjt! Har haft det mys hela morgonen med baby. Vi kom precis hem från donken, yummy yum! Nu blire chill, mamma har åkt någonstans så jag ska byta sängkläder & städa lite! Bw, tyckte ni att rätt person vann Melodifestivalen? Mario, Alex och Dawid var bakgrundsdansare igår! Wooo så duktiga! Aja puss!!!


Bubbles

| Postat i: Emi pics
0

Idag har jag chillat mig igenom dagen! Min kusin var på besök, känslofyllt! Sen har jag ätit mormors goda mozarella&avokado sallad. Yum! Snart kommer babyyyyy. <3


Ge mig sommar!!!

| Postat i: Emis Inspiration
0


Ohmajgad!

| Postat i: Emis world of dance
0

Ohmajgad! Vad ska jag skriva om? Jag satt i typ fem minuter & stirrade på skärmen haha iiiiiinte bra! Vad gillar ni att jag skriver om/lägger upp? Det slutar ju alltid med att jag inte bloggar alls, haha det får iiinte hända! Så jag slänger in en bild från dansskolans event för några månader sedan. Som förövrigt var det roligaste jag varit på! :D


Lite pms ba, hah

| Postat i: Emis days
0
Hejhejhej bloggis! Igår hade jag lite pms bara, inget & oroa sig för haha! Idag mår jag bättre iallafall! Jaha idag är det Lördag! Men jag tror inte att jag gör något speciellt denna helg, hmmm ska träffa baby men det är senare ikväll så att får väl hitta på något annat under dageeeeen! Nu ska jag umgås med syrran & moster. Familjen är allt!


Ma nails

| Postat i: Emis days
0


Alltså haaaaaaaaah

| Postat i: Emis days
0
Vilken skitdag jag har haft haha faaan allt har ba gått feeeel! Kom nyss hem från mormor iallafall! Var där med syrran och Ossian en stund! Nu blir det maaaat! Hoppas er dag blir bäst!
XOXO emi






Haha lost tjej!

| Postat i: Emi - Creative, Emis days
0
Alltså jag suugeeeer haha, har veeeerkligen inte vetat vad jag ska blogga om Så ni får se ännu mer pärlplattor! Ett nytt beroende, alltså det gååår inte att sluta! Jag har bara umgåtts med syrran, Ossian o mamma ikväll! Kollat tv o sådär! Ska sart lägga mig alltså, det går inte att beskrva hur trött jag är! Puss på er!


Ouuuah oouuah

| Postat i: Emi pics
0


Schoolday

| Postat i: Emis days
0
Hej fina! Hemma från skolan nu! Dagen var helt okej, rätt seg dock hihoo! Nu hade jag tänkt göra lite mackor och göra klart några pärlplattor. Alltså jag är beroendeeeeeeeeeeeee. Så kuuuuul!! Haha! Snart kommer syrran & Ossian hem hit igen så då ska de bli lek-time! :D

Lite komiskt att Hana & jag var likadant klädda idag.....haha!


8 mars, en speciell dag :)

| Postat i: Emi - Creative, Emis days
0
Godmorgon finisarna! Hoppas ni har sovit gott! Jag har sovit heeelt okej alltså och nu är jag in schoooool! Tänkte börja dagen med att visa upp vad för pärlplattor jag gjorde igårkväll! Krokarna sätter jag i när jag kommer hem! Men jag måste köpa fler, lite synd att det bara är tio st i påsen, måste leta vidare! :)

Idag har jag inga planer, kanske drar och dansar med Nina! Men innan det måste jag hem & fixa en grej ;D

Ps, cupcaken är min ''första beställning'' hähä :D


Gentleman fo di world

| Postat i: GENTLEMAN <3
0






It nuh pretty out there at all, so many rise, so many fall

Lite svar på questions!

| Postat i: Emi answers
0
Har du instagram?
Svar: Ja, jag heter Emszan där! :)

Vart köper du alla dina skor?
Svar: Footlocker, Deichmann och Nike factory store

Hur tog du tag i dansen igen efter ditt upppehåll, alltid undrat?
Svar: Jag pratade med en killkompis Gogge och han peppade mig inför att börja igen och det
var bra för att under den tiden mådde jag inte så bra, så det var verkligen skönt att ha något & göra :)

Ps, nu ska jag göra lite pärlplattor tihihihi! :D


''Wow!''

| Postat i: Emi pics
0

Lilla jag idag dårå! Fett taggad inför dansen, klättrade nästan på väggar hähä :D


Om man ändå var rik ;D

| Postat i: Emis shoe-love
1


Long time no see!

| Postat i: Emis days
2
Hejsanhejhejhej min blogg! Jag ber om ursäkt för att jag inte skrivit något. Frustrerande, visst? Haha skoja. Men igår var jag helt DÖD efter skolan&dansen, la mig i soffan & kollade DH sen la jag mig i sängen! Jag har inte sovit så bra i typ två nätter så jag har verkligen varit som en zombie haha! Men idag tog jag en powernap efter skolan & nu känner jag mig som en människa igen woooo! Idag var det dans igen och jag säger bara såhär; showen kommer bli MAD. Korren (änsålänge) är BADASS, dancehall blandat med lite allt, alltså wooooow jag döööööör litegrann, så JÄVLA SNYGGT!!! :D

Igår


Smycken - pärlplattor

| Postat i: Emi - Creative, Emis days
1
Nu säger jag godnatt till min fina blogg & mina fina bloggläsare! Här har ni mina nya örhängen som jag gjort ikväll! Vad tycks? Vet att dessa är jävligt eftertraktade så man kanske ska sälja? Hmmm värt & tänka på! :D




Kladdkaka

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hejsan igen! Fan vad dagen har gått fort! Jag har gjort örhängen i några timmar nu hähä kunde inte sluta! :D När jag blev klar åt jag lite kladdkaka med mamma & nu ska jag lägga mig i ett bad & sen göra klart en grej till skolan! Åhh dans imorgon också wooooo!


Time to have some fun!

| Postat i: Emis days
0
ÄNTLIGEN har jag allt! Wohooooooo nu kör vi! Örhängen & halsband!


HAHA min söta katt

| Postat i: Emis days
0

Såhär skönt är det i solen. Lilla mongo haha! ''Dude, it feels like in Hawaii'' :D


Gifts from London

| Postat i: Emis days
0
Helllååååååå! Jag vet att jag försvann igår höhö, men A kom hit och vi åkte till Felicia en stund! Fick presenter från London & A fick sin present av mig också! Ett presentkort på House of Pain, yeahh tattoooo baby! :D Han blev glad vilket gjorde mig glad, pjuh! Idag måste jag plugga, har varit så jäkla slarvig alltså! Om jag får tid över kanske jag åker till min moster. Men nuuuu blire dusch, mat & plugg! Woo!

En berlock till mitt Sabo armband och en ny piercing. Jag ÄLSKAR cherries. Ville tatuera det förut hihi.


Liz Murray

| Postat i: Emis days
0
Hey peeps! Idag var det tänkt att jag skulle till min moster Paulina igen men jag är ganska seg från igår så jag har bara deeeegat! Kollade på en skitbra film som är baserad på en sann historia. Rekommenderar den starkt, man öppnar verkligen ögonen, att folk kan vara så starka och ha sån viljekraft, herrregud! Historien om Liz Murray heter den iallafall och handlar om en hemlös tjej som får gå igenom jävligt mycket och tillslut lönar det sig!

En bild från filmen!


Chicks rule

| Postat i: Emis Inspiration
0

My lookilooki

| Postat i: Emi pics
1


Oye locaaaaaa

| Postat i: Emis friends&family
1
Heeeeeeeeej peeps! How u doin? I'm doin fine! Hade feeeeeeeeeeeeeeett kul igår, verkligen bästa! Sällskapet var lovely! Träffade såååå mycket folk igår som man inte träffat sen typ plattan-tiden, bland annat Micha och massor ifrån grundskolan Högalid. Var såååå kul! Började på Hellströms, vidare till Lionbar för att sedan dra vidare till Ace som kanske inte var sådär jättebra men vi gjorde de kul! :)

Aaaaaaw, Micke & Banne!

 

Haha bra fotograf Alex..

 

Oj, va hände här? Victoria, Ida, jag o Keith

Hahaaaaa nyktert!

 


Ses ute flickor..o pojkar!

| Postat i: Emis days
0
Hoppas ni får en dunderkväll, det kommer jag sääääkert ha! Facelook får ni nästa gång jag bloggar by the waaaay! Woohooo puss på er!

Hellyeaaah!

| Postat i: Emis days
2


Oh it's saturdaaaay!

| Postat i: Emis days
0
Goddag bloggen! Jag steg upp för ett tag sedan men fastnade framför tv:n hoho! Idag blir det chill & sen på kvällen ska jag kanske dra ut med Ida & några till! Och idaag säger vi grattis till min baaaaaby! 20 år! Woopwoop! Aja vi hörs sen bloggen, när jag har något vettigt & komma med! :D


Vybz Kartel Ft Popcaan

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

 

VÄRLDENS BÄÄÄSSSSSSSTAAAAA LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT!!!!!!


Fikawalk! Höhö?

| Postat i: Emis friends&family
0
Hejhejheeeeeeeeeeeeeeeeeej fan vad glad jag äääääääääääääääääääär! Fikade och promenerade samtidigt med Darian, de va heeelmysigt! Lite kallt om händerna men annars good! Satte oss på donken också och efter det drog jag & solade. Bränd rööööv. HAHA! Alltså jag är sjuk, går alltid med mina ''feta'' hörlurar och ''råkar'' sätta på grymma dancehall-låtar, vilket resulterar i att jag står & dansar för mig själv. Folk ba öh...haha fan jag får typ koreografier i huvudet! Måste filma!! Jag har förresten en video till er som min tjejkompis filmade för ett litet tag sedan meeeeen vet inte om jag vågar lägga ut den. Aldrig tyckt att jag är bra men det är för skojs skull ju! Kanske snaaaart :D

PS. Följ min blogg med Bloglovin



FOOD!

| Postat i: Emis days
0
Såhäääär har min dag sett ut ungefär! Eller nja, har tränat i nästan två timmar också! Var jeeeeetteskönt! Mmmh! :) Allså chinese food in my heart ha va bara tvungen! :D Nu ska jag in till stan för & fika med min barndomsvän Darian. Ska bli myspys!! Vi höööörs <3


Keps

| Postat i: Emis Inspiration
0

 

Älskar kepsar, men själv ser ja ba dum i huvet ut haha!


Såhäääär glad är jag idag!

| Postat i: Emi pics
0
Solen gör så hiiiiimla mycket! Är hemma nu & vet inte riktigt vad jag ska göra, får sola senare på kvällen tror jag! Behöver egentid! Så blir minispa när jag kommer hem! Men planerna kan ju alltid ändras så we'll see! :D

 

 


Hehe glömde

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Fan haha jag glömde att jag hade privatlektion i balett idag så jag fick springa hemifrån typ! Men det var askul, man är bara så jäkla otränad allså, måste bli skärpning med det! Nu är jag iallafall hemma och såhääääär sliten är jag! Mår ni bra?


Läkarbesök

| Postat i: Emis shopping
0
Hejsanhejsan! Mina planer idag blev heeelt ändrade! Jag fick en läkartid angående ppiller så jag fick gå två timmar tidigare. Blev fan rånad på apoteket, sjukt dyra ppiller fick jag. Det gillas inte! Så jag tröstshoppade med mamma, men det fanns knappt något haha! Köpte ba stuff på rea! De gillas hihi! Ska snart till min söta mormor och hjälpa henne med lite stuff, sen vet jag faktiskt inte om jag orkar plugga...haha vad dålig ja ääääääääär :D

Ett litet projekt på g ;) Allt från Panduro

H&M och JC

JC




Ajajaj!

| Postat i: Emis days
0
God morgon! Idag säger vi Grattis till Linnea som fyller hela 20 år! Woopwoop! Iallafall! :D Jag gick precis upp! Vaknade med sån jäkla huvudvärk men jaja! Ska snart till work och efter work ska jag sola typ, hoho! Sen blir det hem och plugga! Kan verkligen inte skjuta upp det längre! Om någon vill vara med mig (läs:vara min räddning) så hör av er hihihi. Hoppas ni får en fin dag, take care önskar eraaaan...

!