Tankar

| Postat i: Emis days
1
Sitter här och tänker. För ett år sedan var jag på mässa med min pappa, om utlandsstudier. Jag har försökt att spara pengar, men det jag sparar går åt dansen/läkarbesök osv..och nej, jag tjänar inte mycket alls när jag jobbar på de jobb jag har nu. Söker hela tiden jobb, men det går inte, det är svårt & det vet de flesta ungdomar. Vill gå på mässan nu igen i september, men det känns som att jag aldrig kommer få ihop pengarna till studierna i USA. Usch nu känner jag mig ledsen :(

I'm sorry

| Postat i: Emis days
1
Har inte pallat blogga alltsååååå. Har iallafall varit på bio med killen, vi såg Elysium och den var så TUUUUUUUUUUUUNGGGGG NI MÅSTE SE DEN!!! Den handlar om att jorden är sjukt förorenad typ år 2145 eller något och det finns en annan ''planet'' där det bara är rika som bor och man kan bota alla sorters sjukdomar där osv osv etc etc hehe. SE DEN. Hade värsta ångesten efter filmen & ba men gud, men gud, shit, asså shiiiit. Haha.
 
Imorgon ska jag till stan med min älskade Hana, wiii <3
 
 

New yorker my love!

| Postat i: Emis shopping
0
Åkte alldeles själv till Skärholmen och vet ni vad? FAN vad skönt det var att inte ha någon som typ sa ''åhhh kan vi gå nu'' eller typ ''jaja den var inte sååå fin!''. Haha! Var iallafall inne på New yorker och hittade en fin jacka som passar att ha i typ November, den är av dun men den är väldigt tunn, helt perfekt! Sen var jag bara tvuuungen att fynda en bikini på rean! Vill åka utomlands i vinter så att jag kan använda alla mina fina bikinis! Ååååh.
 
Så, nu får jag inte shoppa mer, måste köpa en garderob för min lön hehe..
 
 
 
 
 
 
 
 

Workie

| Postat i: Emis days
0
Hej bluggen! Jag vaknade precis, asså verkligen typ för två minuter sen höhö. Ligger just nu i sängen & njuuuter, så skönt! Idag ska jag till skärholmen & kolla lite på New yorker och sen vidare till söder för lite jobb! Ha en fin dag <3

New in

| Postat i: Emis days
0
Fick dessa örhängen av Kimberly igår, oooh blev så glad!!!
 
 

<3

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Åh, vad jag saknar dessa tjejer.
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm wearing purple today

| Postat i: Emis days
0
Typ sista dagarna man kan ha shorts nu väl? Det är ju rätt varmt ute liksom. Var tvungen att använda mina nya shorts minst eeen gång innan vinterkläderna åker på! Och titta vad mycket lila jag har på mig idag, lol. Älskar lila, alltid gjort, kommer alltid göra. Sån kärlek. Hihi.
 
 
 
 

Konsheeeeeennssss

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 

Massa bra saker!

| Postat i: Emi - Interior Design, Emis shopping
0
Halloj halloj! Är hemma nu & är helt slut! Var med killen i Kungens kurva där jag köpte två prydnadskuddar & en till honom! Sen köpte jag lite små skitgrejer som ändå är nödvändiga haha! Vi käkade kebab/pizza & sen åkte han hem. Jag däremot åkte tillbaka till Kungens Kurva med mamma & mormor & köpte en skitfin spegel från Jysk för bara 300 kr! KAP! Ni får se mitt ''nya'' rum när min mosters man hjälpt mig med spegeln haha, det är värsta processen, lol. I veckan ska jag köpa en ny garderob, YÄYYYYY på den!!!
 
 
De två svarta blev det!
 

G L A D

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
ÅH! Hej! När jag loggade in på bloggen möttes jag utav väääärldens bästa Cissi-kommentar. Åhhhhh <3
 
Igår mötte jag upp Hana vid åtta, vi käkade pizza i Bredäng & handlade glass och läsk! Sen vandrade vi hem till Hana i den jätteskumma kylan som kom från nowhere haha, kollade lite bilder från studenten & sen blev det film! Efter satt vi och ba lallade lite haha! Sjukt mysig kväll.
 
Nu ska jag iväg till Skärholmen & Kungens kurva med pojkvännen, han ska shoppa & jag ska kolla efter någon snygg spegel! Kramis!
 
 
 
 

B R A

| Postat i: Emis days
0
Idag mår jag sjuuuuukt braaa, woooo! Vaknade upp vid en varm och gosig famn och fick massssa pussar! Vi har käkat frukost & nu är det dusch osv som gäller! Ikväll ska jag träffa Hana & vi ska mysa hemma hos henne, yayy underbart! Men nu ska jag bädda sängen, kramis!
 
 
 

<3

| Postat i: Emis world of dance
0
De bästa <3
 
 

A really damn good evening

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hej! Igår alltså, bästa kvällen på länge! Mötte upp Hana vid sex, handlade lite på systemet & coop & sådär! Sen satte vi oss vid ett berg i Zinkensdamm & drack lite, pratade och pratade masssssa! Sen var vi så jävla kissnödiga så vi drog till donken där vi även käkade! Efteråt promenerade vi till Hornstull, tanto & satt där och fortsatte vår konversation! Såg min vän Ismail/I-smile, whatever, ni vet han från Slag från hjärtat? Vi följde med honom & hans vänner på en båt & bara snackade och skrattade, sjukt mys! Vid tolv började vi röra oss hemåt med massa kramar på vägen. Min efterlängtade tjej, Hana är den mest äkta personen ni kan träffa. Åh min fina <3
 
 
 
HAHA , aaaah asså...
 
 
 
 
 
 
 

Showen - We are sthlm

| Postat i: Emis world of dance
1
Äntligen är videon uppe!
 
 

Mys med Pandaaaan who else ? !

| Postat i: Emis friends&family
0
Det var sjukt mys att ses igen & bara prata, prata, PRATA & planera! Yes sir. Nu slocknar jag närsom, godnatt!
 
 
 
 
 
 

Curves

| Postat i: Emis days
0
Halloj! Jobbade som sagt på Curves idag, ett tjejgym som jag faktiskt kan rekommendera till alla. Alla åldrar också. Det är ett 30 minuters pass med 30 sekunder på varje maskin och man kör tre varv. Superbra, även jag vill börja gymma haha! Amanda (Revolution) kom förbi, gullis! Sen träffade jag Hana på tuben, åhhhh saknat henne <3
 
Kom precis hem från mormor där jag skrev ut lite bilder till mina ramar och nu ska jag ut och ta en promenad med min saknade vän Pandelis, wie, sen blir det några avsnitt utav Sabrina tonårshäxan (HAHA hittade serien på en sida och dooooog, älskar den serien åååååååhhhh <3 töntvarning I know) och sen sova! Yupp yupp!
 
 
 
 
 

Godisgris

| Postat i: Emis days
0
God morgon! Ligger i soffan och kollar på Greys Anatomy och äter godis hehe! Ska snart äta frukost & börja fixa mig lite. Ska jobba på Curves idag :) Ha en superbra dag! Kramis ♥

Bik Bok levererar

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration
0
 
 

Ear orgasm

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

Black

| Postat i: Emi - Interior Design, Emis shopping
0
 
Nu har jag bytt gardiner, slängt mina fula jäkla fåtöljer, möblerat om & bytt ut kuddar, ljuslyktor och ramar :)
 

Syrrans nya place & ikea

| Postat i: Emis days
0
Halloj! Igår åkte jag, mamma, mormor och kusin Alex hem till syrran i hennes nya lägenhet i Hässelby. Det var jättemysigt & vi käkade och så vart det efterrätt, yum! Idag vart det andra bullar! Åkte till IKEA med mamma & köpte lite nytt & så passade vi på att käka där. Skrev upp lite grejer som ska köpas när lönen kommer och sen köpte vi en sport-bh till mig & lite godis. När jag kom hem började vi fixa mitt rum, städa osv. Nu är det jättefint, inte riktigt min stil men fint & kul o prova något nytt.
 
 
 
 

Show outfit

| Postat i: Emi pics, Emis outshits
0
 
 
 

Showen

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Heeeej! Tänkte berätta lite kort om showen för vill ta en powernap hih! Vi sågs vid ett igår och fixade oss, stessade med att köpa lite sista grejer som smycken osv! Amanda kom också och hon kunde köra trots hennes tå, så det var skitbra! När vi väl kom till kungsan hälsade jag på min kille o syrran osv! Vi körde sist och vad tror ni vi fick dansa på? En dansmatta som var mer än BLÖT. Alltså tänk alla crews som hade kört innan. Visst, dom torkade mattan men den var ju hal.. Så ja, vi körde på, jag halkade när vi skulle gå ner på walk & wine låten, byxorna sprack, fick inte upp mitt ben i tid..små tabbar här o där, men just för att man tppade fokus då man inte ville halka mer. Är typ 30% nöjd haha. Om det inte var för mattan skulle jag lätt ta i mer och tänka på allt men helt ärligt, tänk att ni e skit taggade så HALKAR ni...fatta vilken bummer, allt sabbades haha.
 
När vi var klara kom Jonas (!!) fram till mig och sa att jag utvecklats som faaan trots tabbarna osv, blev överdrivet glad!!! Sen iallafall så drog jag direkt för jag var SÅÅ HUNGRIG!! Nu är jag hemma och har precis varit på donken med mamma, så nu blir det att lägga sig i sängen och släcka alla lampor. I WANNA SLEEEP!
 
 
LOL, precis innan vi skulle gå på. Alla ser drogade ut osv men meeen! Jag hade dragit när tjejerna tog gruppbilder så ja..detta är typ den enda tror jag!
 

The day

| Postat i: Emis days
0
God morgon! Idag är det deeeen dagen vi väntat på! Tänk att alltid ha velat dansa på 08 så fåååår man det. Siiiick. Håller på & gör kaffe nu, är helt kladdig av BuS:en som inte ens blev bra för den är ljus, lol. Sen vid ett måste vi träna & vid 17:20 börjar allt. Dansmattan people, koooom! Pusss!

For next summer

| Postat i: Emis shopping
0
 
 
Köpte dessa idag för 75:- på Cubus! Blir peeerfa till nästa sommar eller nästa resa.Woop woop. Lila forever! De är ljusare irl just so u know hehe :)
 

K N A S

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Faaaaaaaaaaan. Sista träningen innan showen & Amanda stukar tån typ. Så vi fick ändra placeringar o detaljer osv. Helt stress! Vi får hoppas på att hon kanske inte har så ont imorgon & kan köra iallafall! Har smörjt in mig med BuS nu & målat naglarna, ska bara föna håret & sen försöka sova!
 
 

Busy girl

| Postat i: Emis days
0
Japp, träningar varje dag liksom, inget & leka med haha! Ska strax iväg till träningen som säkert lär hålla på till i natt. Imorgon kör vi, längtar sååååå mycket! Så inge festande idag inte, för imorgon ska jag vara utvilad och pigg! Wiie. Hoppas ni mår bra. Remember to always stay humble ♥
 
 

Stan

| Postat i: Emis days
0
Ska in till stan med gruppen nu & köpa showkläder & sen träna. Puss! <3

Revolution on a quick mission ;)

| Postat i: Emis days, Emis friends&family, Emis world of dance
0
 
 
 
Som sagt, ett litet snabbjobb bara där vi fick en liten slant för typ en halvtimme på scenen :)
 

Kungsan

| Postat i: Emis days
0
Hellu! Hoppas allt är bra me er, jag mår rätt nice! Igår kollade jag o baby på "The purge" och jaaa jag hade mardrömmar sen, uuuusch! Hade en jobbintervju idag och den gick superbra! Väldigt lite jobbtimmar men ja, vi får se! Vid tolv hade Revolution träning och sen skulle 4 av oss hypea folket lite på lilla scenen i kungsan, haha det gick...helt OK, inget förberett & det var house musik :p Ska äta & sova, ni får pics tomorrow pussss!!

Sorgligt

| Postat i: Emis days
0
Argt o deppigt inlägg här alltså. Wow, insåg precis så himla mycket saker. Hur folk har börjat smöra till sig vänskap, hur folk prioriterar falskhet och nya skumma människor före äkta vänner, man delat så mycket med, hur grovt folk börjar bry sig mindre o mindre om sina ''bästa vänner'' för att de själva är ''såååå upptagna''. Ett jävla sms räcker, speciellt om man behöver prata med den man ALLTID vänder sig till, visst? Jag har inte varit med vänner så mycket denna sommar. och om jag ska vara helt ärlig så är jag lite lättad, för det är fan inte många vänner jag har, och inte ens alla de är äkta. Jag börjar få nog utav situationen jag lever i. Ärligt, jag ÄR hellre själv, än att ''umgås'' med sånahär ''vänner''. Idag har jag PMS och vill inte prata med nååååån, vad folk är tröga ibland. Shit. I'm out, sorry for my anger. Lol.

Rockabilly chick?

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 
 
 

Late practice

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
HEEEEJ!! Känns som ååår sen jag satt vid en dator, haha. Igår (lördag) var jag på söder med min syrra, hennes kille och några fler. Vi tog några cider & sen drog jag till killen innan det blev allt för sent! Idag då? Klassresaaa! Jag och Laura åkte till Handen för att kolla om vi kunde träna
men det kunde man inte, så i regnet fick vi gå tillbaka till pendeln och åka i en timme till skärholmen där vi kunde träna. Meeen Angie, Stina & Franca kom senare för de hade hållt på med mixen så allt blev försenat, woo. Kom nyss hem från träningen liksom, gick braaa, mitt knä gör dock ont menmen, showen kommer bli tung om vi sätter allt!
 
Här är iallafall bilder från lördagen (eller ja, de som togs typ)
 
 
 
 
 
 
 

The same stuff

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hejsan! Ja, här var det dött! Men helt ärligt så har mina två veckor sett likadana ut asså! Jag har jobbat, tränat o varit med killen, mer har jag inte hunnit liksom. Igår var min sista dag på In&Finn i Tumba, kommer att befinna mig på Fridhemsplan som extra anställd framöver! Har en till intervju i veckan så vi får se hur den går!
 
Idag ska jag umgås med min syster, vad vi ska göra vet jag inte, we'll see! Har inte så mycket att berätta tyvärr, inga bilder heller. Eller jo, en, från igår:
 
 

Sminkbord

| Postat i: Emi - Interior Design
0
Ni anar inte hur mycket jag vill ha ett sånthär sminkbord. ÄLSKAR den gamla stilen och att det är en spegel. Denna är från In&Finn och kostar nästan 4000:- så den blir det inte. Men åh, luv luv luv it. Tror inte att jag skulle sminka mig vid ett sånt bord men typ förvara grejer osv, hoho :)
 
 

Helt segis

| Postat i: Emis days
0
Hejhej allihopa! Helt seg är jag efter jobbet, idag var det helt okej med folk, segt i vissa stunder men sen mot slutet gick det snabbt! Min lilla mormor kom & handlade hos oss, sen skjutsade hon hem mig & så handlade vi lite innan också. Nu ska jag äta, duscha och lägga mig i soffan. BARA DEGA <3
 
Detta låg på min säng när jag kom hem idag. Min mamma VEEEET vad jag gillar. OHHH!!
 
 

Helt seg

| Postat i: Emis days
0
Hejhej! Jag gick nyss upp och har käkat lite chokladflingor med mamma, helt onyttiga haha. Vid två är det dags för träning med Revolution och efter det vet jag inte riktigt vad som sker. Jobbar ju imorgon fram till fredag så vill vara pigg & alert höhö! Jaa, har inte så mycket att säga så sätter punkt här! :)

Compass

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 

CASH

| Postat i: Emis days
0
Wohoo blev lite glad nyss! Fick veta att jag ska jobba ons-fre. Cashen rullar iiiin! Haha nej men nu har jag gjort en prioriteringslista på vad jag egentligen sparar till, men innan det så blir det en resa till antingen Portugal eller Irland i höst, några dagar bara innan man börjar jobba like an idiot! Ska fixa lite mat nu och kolla tv. Puss!

Hihi

| Postat i: Emis days
0
Idag på jobbet köpte jag rökelser, äääälskar rökelser men vet inte riktigt hur denna luktar/hur starkt. Vi får se! :)
 
 

Saturday had this outfit to offer

| Postat i: Emis outshits
0
 
 
 

Jobbvecka & helgen

| Postat i: Emis days
0
Hejjjjjj! Min jobbvecka har varit otroligt rolig & lärorik, det har varit lite segt i butiken ibland men äsch! I fredags kom min pojkvän hit & efter jobbet i lördags åkte jag till honom & vi var med hans vänner, grillade osv :) Igår orkade jag inte åka hem så jag stannade där och drog till jobbet tidigt imorse! I veckan har jag träningar, ska träffa Felicia & förmodligen Hana och en till jobbintervju! :)
 
 
 
 

Dancehall i kungsan

| Postat i: Emis world of dance
0
Ung 08 har bytt namn till We are sthlm som de flesta vet och om 16 dagar är det daaaaaaaaaags!! SÅ TAGGAD! Vi har typ ingen show klar, alltså ingen mix och allt är huller om buller men det kommer gå så braaa! WOO!
 
 
 
 
 
 

The same

| Postat i: Emis days, Emis friends&family, Emis world of dance
0
Tjena! Dagarna rullar på! Har två dagar kvar på jobbet och idag blev jag tillfrågad om jag kunde jobba på måndag and yes I can! Igår hade vi sjukt rolig träning med akrobatik och skratt, några fall osv, hehe! Skulle egentligen befinna mig på grönan & se Ky-Mani Marley men det blev inte så och buuu, hade sett fram emot det hela våren! Nåja..nu ska jag lägga mig i badet och dega i soffan tills jag somnar höh! Hoppas ni mår bra!
 
 
Överst: Jag, Angie & Laura
Sen är det Amanda, Franca, Jag, Angie & Laura :)