: )

| Postat i: Emis days, Emis shopping
0
Hej bloggen! Är hemma (hos mamma) idag så jag passar på att blogga lite. Jag och Ishak var ju på bio och såg filmen Tag. Den var rolig faktiskt och baserad på en sann historia så det gjorde filmen roligare att se på! Dagen efter åt vi frukost, baby gjorde toast (nommm) och sen åkte vi och kollade inredning osv, åt och så köpte jag lite träningskläder osv!
 
 
Alla kläder är från Decathlon och vattenflaskan från Intersport!
 
 
En kappa från Bikbok :)
 
 
Mina nya underbara fina Reebok's från Footlocker! Hade ju kvar pengar på mitt presentkort därifrån så jag passade på!

ripped jeans look

| Postat i: Emis outshits
0
Vad längesen jag postade nån outfit? Så här kommer en från igår då jag och baby skulle på nattbio! Bytte såklart om då det var lite väl uppklätt, men jag gillade kombinationen av skorna, jeansen och topppen.
 
 
 
 

dansat med nora/shoppat till hemmet

| Postat i: Emi - Interior Design
0
Igår dansade jag med Nora! Long time no see. Det kändes skitbra, vi gick igenom lite nya steg och sen lärde jag henne en av mina koreografier som vi tänkt filma...nångång :) Efteråt åkte jag hem till älskling! Idag var vi runt halva stockholm och handlade ännu mer inredning. Det kommer bli mycket sånt nu framöver, och sen flyttar jag <3
 
 
 
 
 
 
Ornaments, haha! Det lilla trädet i mitten är ett polskt lyckoträd gjort av bärnsten. Ska finnas i alla hem :)

balkongfix

| Postat i: Emi - Interior Design
0
Hälu!
Sommaren är ju officiellt slut, börjar bli fett jävla kallt om morgnarna, så nu inväntar jag semestern till Spanien! Wihoo. Jag och baby har fixat lite till balkongen och nu är den klar! Till nästa sommar ska vi fixa ljuslyktor och lite sånt! Snart drar dansen igång också! Jag ska börja ta klasser för Johanna från Enough för jag känner att jag behöver hennes DHQ-anda! Jag har även en lokal för mig själv i Norsborg så det e nice! 
 
 
 
 
 
 
 

när man blir bortskämd

| Postat i: Emis days
0
 
❤ ❤ ❤ 

7/8

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hejsan! Hade nästan glömt att jag har en blogg. Jag har haft en väldigt blandad vecka. I en månads tid har jag haft lock för ena örat och nu har det gått över till smärta i halsen så jag har väldigt svårt att äta/svälja. Varit på vårdcentralen 2 gånger och nu har jag fått en remiss till en öron-läkare. Så det är bara att vänta..Annars har jag mått bra. Har varit hos Mr I nästan varje dag och bara njutit. I förrigår fick jag nog av mitt hår och drog till frissan. Körde bara lite på topparna och ska tillbaka i november, det blir lagom lång tid emellan! Sen åkte jag till Mr I och vi var och handlade balkongmöbler och lite smågrejer. Scoobis matte har kommit hem nu så nu är jag hund-fri. Har inga särskilda planer för veckan. På torsdag ska jag träffa Hana och sen är det äntligen helg :)
 
Första bilden hade jag plattat mitt hår, andra bilden var efter frissan (det regnade när jag kom ut så det är lite fluffigt på bilden)
 
 
My man made me a drink =)
 
 
He also made a fruit-plate. ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR