jul kort

| Postat i: Emis days
0
Nu håller vi för fullt på med julkorten på jobbet! Ni förstår nog inte hur kul det är, att försöka få fina, skarpa bilder på 40 hundar varav typ 4-5 st är valpar. Andra är bara damp, haha. Här är Scoobi och Lovis som jag också passat, älsklingen fick inte på sig luvan pga hennes mini huvud så hon fick sitta i den :)
 
 
 
 

hundra år senare

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Hejhej! Nu är jag här igen haha.
 
Så vad har hänt sen jag sist bloggade? Jo, jag opererade bort min visdomstand för ca 2 veckor sen. Det var utan tvekan det värsta jag varit med om. Jag kan fortfarande inte öppna min mun tillräckligt mycket och när jag försöker så knakar hela käken. Antar att sånt tar tid att läka. Nej hörrni, jag låg jag grät och hyperventilerade i dendär jävla stolen och smärtorna i käken de första 6 dagarna var outhärdliga. Inte nog med det så blev jag armbågad på bussen av en jävla biffig man när det var snökaos och överproppad buss. Stod och spottade blod  i säkert en kvart efter det eftersom han såklart armbågade mig preciiis där hålet efter tanden var. Kaosveckan haha. ALDRIG MER (har en till tand att dra ut men nejnejnej vågar inte, NEJ!). Sen fick jag vara hundvakt åt Scoobi i några dagar, alltid lika mysigt, han är så valpig och mammig så man bara kan inte säga nej haha!
 
I veckan blev mina elever jag tränat i ett år nu Bredängs första egna Dancehall Crew - Dymondz Dance Crew! Jag är otroligt stolt över deras motivation, deras inspirerande energi och över mig själv som åstadkommit något jag velat under en lång tid. Att få träna unga tjejer och följa deras utveckling samt ha en ledarroll och lära ut det jag kan och ödmjukhet till unga tjejer. Det är viktigt. Big deal. Och 2016 hände det.
 
På fredag har dom sin första show och jag är typ mer nervös än dom, ska bli såååå kul att se dom!