avslutning i alby

| Postat i: Emis days
0
Idag är det söndag igen och den 31 maj vilket innebär att det är avslutning i Alby idag! Tänkte köra en ny koreografi och gå igenom lite gammalt, nya steg och låta tjejerna freestyla lite täntke jag. Har massa nya låtar också så det blir nog skiiiitbra! Igår var jag hemma med syrran och Ossian, sen drog jag till Tb's och var där halva natten o softade haha, det var en bra lördag, väldigt bra :)
 
Ja, vad mer kan jag säga? Jag mår bra, eller ja, jag tar mig uppåt, sakta men säkert. Allt tar sin tid.
 
 
 
 
Fick en present igår, den har följt med ända från Japan... :)
 

så fin låt..

| Postat i: Emis days
0
 

promenader och träningar

| Postat i: Emis days
0
Lite så har mina dagar börjat se ut hehe. I veckan har jag tränat med Stina, Matilda, Anya, Nicole o Angiie inför Linda Pira's nya video, kommer bli fett! Såååå glad för allt som händer just nu! Igår var jag och Angiie i Farsta och kollade på när tjejerna körde bakom Linda, sen åkte vi och firade Sebrin! Vi va där ett tag och när alla drog ut så drog jag hem hehe. Idag ska jag bara softa, regn och mysväder..ba ingen å mysa med...oh well.
 
 
 
 
 
 

with or without you

| Postat i: Emi pics
0
 
 

babyshower 24.05.15

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Helloooo. All good? I söndags, lr ja igår var det babyshower för Anki! Hennes syster hade verkligen maxat med dekorationer och detaljer och gjort allt så himmelskt fint, ni förstår inte, det var som på film. Sjuukt fin babyshower me lekar, mingel, otroliga presenter och gott. Anki förtjänar verkligen det bästa, igår var toppen, hade det så bra..tills migränen kom :/ Efter babyshowern hängde vi lite i Bredäng och sen åkt vi till träningen!

I veckan skulle det vara maxat med träningar inför en show men utav många anledningar ställde vi in den och kan nu fokusera på något ännu coolare, som prepps inför dancehall- queentävlingen :D btw, kan sommaren ba poffa upp mitt från ingenstans? Har så mycket klänningar jag vill bo i hihi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fukk rubriker

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hejhej! Droppar in här för o säga att jag haft världens mysigaste vecka med syrran, Mary och Rev! Och helgen blir ännu bättre, woop woop. Har varit så lost ett tag..känns bra att ha mina närmsta med mig <3 I veckan har jag haft inspelning för Bamma B's nya video/låt, tränat, promenerat med mina grannar här i vårby haha <3 och ja, tjejkväll, shopping, nööööje. Idag var jag och Dennis i skärholmen, skulle fixa några grejer och sen tog vi en glass på vägen hem då solen kikade fram lite (säger vi). När jag kom hem drog mamma o syrran ut mig så käkade vi på Max haha. Nu har jag precis färgat håret och ligger och softar galet hemma. Tror det blir mysfredag me nå gott, SÅ chokladsugen!!!
 
 
 
 

Vänner

| Postat i: Emis friends&family, Emis world of dance
0
Jag måste få tillägna ett inlägg till mina fina 7 tjejer. Vendela, Franca, Matilda, Angiie, Stina, Anki och Amanda. Dessa tjejer är anledningen till att jag har lusten till att gå upp på morgonen nuförtiden. Jag är så tacksam att jag blivit omringad utav så fina och unika människor. Alla är så godhjärtade, knäppa och kärleksfulla, de är otroligt stöttande och jag vet inte hur jag skulle klarat mig utan dem det senaste halvåret.
 
Som många vet är Vendela, Amanda och Franca i New York och de har varit där ett tag. Så det har varit vi 5 dessa månader. Vi har ett så heligt band. Gruppen har blivit så stark och utvecklats så stört mycket under de senaste 2 åren jag varit med. Revolution är på g med stora saker och vi har krigat för att uppnå våra mål! Det mest FANTASTISKA med allt dethär jag skriver är att dehär tjejerna, de har blivit mina närmsta vänner. Det är så underbart att ha blivit insläppt och att alla delar med sig och är öppna. Jag har blivit ofamnad och tröstad, vi har ALLTID sjuka moments på träningar, går inte en träning då vi inte skrattar och stärker dethär bandet. Rev för mig är inte en dansgrupp längre. Det är en grupp av människor jag älskar som jag gör något jag älskar med. Och vi gör det jävligt braaaa. Jag är från djupet av mitt hjärta så TACKSAM att jag lärt känna dehär tjejerna. Vi hjälper varandra på alla olika sätt, vi har dethär drivet tillsammans.. Jag blir lite tom på ord för att inget kan beskriva hur mycket jag skulle göra för dessa, hur mycket jag älskar dom, alla. De är så speciella, gudomliga själar. Älskar varenda en utav er. Så. FUCKING. mycket. <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stripes

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 
 

en bra bra helg

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hejsaaaan! Vadfan händer, det är maj och jag vill dra fram vinterjackan haha! Hoppas allt är bra iallafall, jag mår bra, har haft en otroooligt bra helg också, yay! I fredags hade Angiie 20 årsfest i vår lokal i hornstull. Det var omkring 60 pers och det bjöds på mat, massa gott och bål! Kvällen var bara bra, skrattade otroligt mycket och njöt utav mina fina vänner med massa dans! I lördags lekte jag med Ossian, sen blev det kompishäng i Skärmarbrink och Bredäng, haha jag har varit så hypead på att göra saker så jag har hållt till lite överallt med alla :'D I veckan blir det inspelning, träning, tjejkväll och lite annat kul hihi :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14 maj

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
 
 
Lite snabbinfo/update:
- Hade en heldag på stan idag, supermysigt!
- Imorgon firar vi vår fina Angiie som fyllde år förra veckan
 o Anki fyller år idaaag!
- Ossian ska vara här hela helgen, ska bli så mycket bus och lek!
 
Ha en fin helg <3
 
 
 

it's getting better

| Postat i: Emi pics
0
 

luv birthdays

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
 
 
 
 
 
 
 
 
 

maj, vad har du att komma med?

| Postat i: Emis days
0
Haha, titeln. Nu är det ju fan maj och jag har haft både sjukt bra och sjukt dåliga dagar/nyheter/stunder. Men det tillhör livet så dags att blicka framåt! Jag har hängt med syrran och Ossian, har käkat feeeeett med jordgubbar&nutella, jag har powerwalkat och käkat middag med Mary samt tränat, undervisat, o tränat hehe. I helgen firade vi min syster och nu i helgen firar vi Angiie, woop woop! Imorgon ska det städas på balkongen och så ska jag frösöka hinna med lite pyssel thehehe.
 
 
 
 
 
 
 

hype

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Här är mina favoriter just nu. Den första och sista är det mkt hype på, pga riddimen. så jävla beroendeframkallandeeeee. Och självklart lägger jag in REGGAE <3 och ett instrumentalt riddim :)
 
 

emi på valborg sådär

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 
 
 
 
 

valborg

| Postat i: Emis days
0
Min valborg var baaaara bra, hade en sjuuuukt bra dag, ett bra humör och ett leende på läpparna! Det vart jobb, majbrasa och sen käkade jag och Mary en sen middag i Hornstull! (Blev tyvärr inga bilder, just ego pics som får ett eget inlägg haha)
 
Idag har jag städat hemma, på kvällen kom syrran och Ossian så vi har lekt massor och sen handlade jag jordgubbar med nutella som vi frossade i oss hihi :) För min del blir det film, tänkte köra lite oldschool & kolla på Pretty Woman, bara för att den äger. Pusspuss :)
 
 
 
Yesss..ni fattar att jag köpte den direkt va? Titta så vacker :D
 
 
Min sötnos <3
 
 
Jag bröt ju nästan alla mina naglar så jag klippte och filade och la på en neongrön färg med lite glitter på. Det ser så fräsch ut i verkligheten, skitnice! Sorry för den braiga bilden haha, ville bara ha något att lägga upp :))