jimmie

| Postat i:
2
Nu tänkte jag faktiskt vara ganska öppen när det gäller killen. Jag har det senaste året hållt mycket för mig själv då folk älskar att försöka förstöra förhållanden osv. Men icke sa nicke! Nu är vi starkare än ever så vi kör!
 
Jag är tillsammans med en kille som heter Jimmie men alla kallar honom för Tyson (Tyyyyyyson, inte ''tayson'') haha. Vi började ''snacka'' i oktober/november 2012 i skolan och ja, det har väl bara gått uppåt om man säger så! Vi blev tillsammans den 5 april och han är den gulligaste killen ever. Ni anar inte hur mycket jag saknat att vara kär, sådär löjligt, töntigt och underbart kär. Visst har jag varit kär i killar jag haft tidigare, men absolut inte såhär. Jag har varit kär på RIKTIGT i en endaste kille och det märker man såhär i efterhand. Men nu måste jag säga att så som Tyson får mig att känna, så vill jag inte att någon annan än bara han ska få mig & känna. Det bästa är att vi skrattar så mycket tillsammans, vi kan vara som bästisar lika mycket som ett par. Vi är lika mycket med hans vänner som ensamma och hans familj har verkligen välkomnat mig. Åh, älskar dom så mycket! Så, nu vet ni lite! Hihi.
 

28 maj

| Postat i: Emi pics, Emis days
1
Hejsan! Tänkte bara säga hej & så! I söndags fick jag ett ryck och köpte toning till håret så det får vara mörkt ett tag! Blir helt tokig på mitt hår, det var ju alla möjliga färger liksom. Känner mig som mig själv nu, ska alltid envisas om att ha ljusare när det är mörkt jag trivs bäst i. Men vill bara seee hur det är i ljusare liksom, förjävligt att det tar sån tid bara! Men hallå jag klarade mig faktiskt i TIO MÅNADER utan hårfärg, det är starkt om man heter Emilia haha!
 
Idag åker jag till Katrineholm, så bloggen lär vara lika död som vanligt..Men jag ska försööööka ta lite bilder. Ha det så underbart bäst! Puss!!!
 
 

ur&penn

| Postat i: Emis shopping
0
 
De silvriga tror jag att jag kommer ha på studenten! :)

Gina har bra grejor

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration
0
 

avslutningslunch

| Postat i: Emis days
0
Hej! Igår åkte jag hem till killen för jag skulle sminka hans syster Kimberly & hennes vän! Det var superkul och de tyckte verkligen om resultatet och jag blev såå happy! Idag hade vi avslutningslunch i skolan! Det var supergott och stämningen var bra! Sorgligt dock. Buuu!
 
Somnade när jag kom hem & sen åkte jag till Skärholmen där jag köpte en långkjol & örhängen, sen lite grejer hem, mat o sånt, hihi. Ska kolla film med mamma nu! Pusspuss!
 
 
 
Jag o vackra Hana

bilder från gambia del två

| Postat i: Emis friends&family
0
Min pappa hade massa bilder från Gambia som jag inte sett förrns idag! Men bättre sent än aldrig! På vissa står det 2011 men det är självklart fel, och juste, jag orkar inte lägga in dom i ordning, efter datum & så, så ja, iallafall här har ni de!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

new stuff

| Postat i: Emis shopping
0
 
Tjuvtitt på studentskorna, dom är så jävla GALNAAAA så BALLA, så JAAAG. Kommer lätt vara the most freaky girl på studenten haha!
 
 
H&M
 
 
New Yorker

#new day dawn

| Postat i: GENTLEMAN <3
0
ÄNTLIGEN har jag skivan! Gentlemans nyaste och den är förjävla bra. Jag tar tillbaka allt dåligt jag sagt om den hahahah! Hans egna sound är så jävla ballt och låtarna på denna går djupt in i hjärtat, jag blir verkligen berörd, både GLAD och ''djup'' eller vad man säger. Ni hajjar. Förra albumet Diversity var inte min favorit, gillade typ hälften utav låtarna då jag inte var van med hans nya sound men denna; ren kärlek.
 
Mina favoriter är definitivt Wings to fly, In my arms, New day dawn, Missing you around me och Another Drama. Lyssna på youtube!
 

Enjoy life

| Postat i: Emi - get to know me, Emis thoughts
0
 
Här är tatuering nr 4 (&5?)! Min kusin gjorde den och det tog sin lilla tid då vi tog pauser och sådär! JAG tycker att det gjorde sjukt ont. Jag svimmade nästan av smärtan, det gick verkligen inte att slappna av hur mycket jag än försökte! Om det var värt det? Men jaaaa, of course! Att jag går som ett mongo nu och måste sova på mage för att inte fastna i lakanet gör inget för det kommer vara så fint sen när den läkt!
 
Så vad betyder den för mig och varför gjorde jag just dethär?
 
Jo, asså, ärligt, alla mår säkert dåligt någon gång, kanske i perioder. Likaså jag. Och denhär tatueringen är inte bara för mig själv utan för andra också. Alla som ser den vill jag ska ta åt sig utav orden. För det är så många som glömmer bort att njuta av livet. Visst, man kan inte älska och njuta av livet hela tiden, men man får inte glömma bort alla små saker som livet har att erbjuda. Det kan vara allt ifrån fint väder till de nya skorna man köpte eller att typ sitta med sina vänner och lyssna på bra musik. Vad som helst. Glöm snälla inte bort att njuta, av de stora OCH små sakerna. Det är min nya grej, att börja njuta mer. BAM.

helgen

| Postat i: Emis days
0
Internet har inte fungerat här hemma! Men nu så! HEJ!!!
 
I fredags kom min kusin hit och tatuerade mig (berättar i nästa inlägg) och efter det somnade jag direkt! På lördagen åkte jag hem till min pojkvän as a surprise och vi kollade mello med hans mamma och ba chillade! Igår ruttnade jag totalt och vägrade röra på mig för mitt knä! Får inte dansa på typ tre veckor för mitt knä är överansträngt och det suger ganska hårt då jag missar en inspelning och några shower. Buh..men men, vila it is!
 
Idag åkte jag med mamma och shoppade lite, skor till studenten, en långklänning så inte min tatuering fastnar i kläder, enkla svarta ''ballerina'' skor och en tröja till träningen! Sen solade jag lite och efter det lagade jag en god middag med mamma!
 
Kom nyss hem från min moster, fick ni får se strax!
 
 
Dagens jag med mina nya stora brillor från Cubus outlet, lkaså klänningen :)

moi

| Postat i: Emi pics
0
 
I onsdags

bad days

| Postat i: Emis days
0
Usch vilka dåliga dagar jag haft, mitt humör har gått ner, ner och ner. Det kanske beror på mina nya p-piller? Hoppas det går över iallafall! Drömt mardrömmar också, whyyyy are they chasing meee? Anyway, kom precis in, låg på balkongen en stund och har mördat SOJA's & Collie Buddz nya låt, helt underbar! Ska strax till mormor och färga hennes hår (haha naw) och sen tror jag att min kusin Simon kommer hit! Ha en fin fredaaag!
 

crazy bosses

| Postat i: Emi pics, Emis days
1
Idag blev jag på så jävla dåligt humör. Min handledares chef var på praktiken och faaaan vad hon börjde bossa, vanligtvis skulle jag stå upp för mig själv men nu är det bara två veckor kvar och jag hinner inte fixa ny praktikplats sååå jag höll käften för annars kanske man får ''sparken'' haha, men fyfan, hennes attityd. Såna människor alltså, usch! Annars så fick jag sminka mig & utgå från en bild i en tidning och min handledare sa att jag gjorde ett sjukt bra jobb & lyckades få med ''känslan''. Wohoo!
 
Ska försöka bli lite gladare nu för ska käka och sen dra o undervisa i Skärholmen ikväll! Tänker köra en ganska badass korre till en utav Aidonias låtar. Hope they like it!
 

asos levererar?

| Postat i: Emi wants this&that, Emis days
0
God morgon! Sov faaan inte bra inatt men det är bara upp & hoppa! Innan jag drar till praktiken tänkte jag bara visa er vad Asos har att köpa, och oh herregud OM jag vill ha denhär?! DÖR. Hur ball?!
Ha en bra dag! ♥
 

zombiegirl

| Postat i: Emis days
0
Nu säger zombiegirl godnatt! Hoppade av bussen i skärholmen och promenerade hem efter träningen, inte så smart med mitt knä men det var så skönt ute! Vi i Revolution beställde showkläder/kläder till en plåtning och idag provade jag det som var till mig, wooooh det satt perfekt! Asnöjd! Imorgon ska jag få undervisa igen och det ska bli sååå kul! Får lite hjälp av Laura dessutom så det blir roligare nu!
 
Anyway, godnatt på er! <3

längtat?

| Postat i: Emis days
0
Hellu min lilla blogg! Åh jag har typ längtat efter att få skriva här hela dagen, haha weird! Idag på praktiken fanns det typ iiiingenting att göra så jag fick sluta tidigare! Väntar på att mamma ska bli klar med maten sen ska jag iväg till Älvsjö för träning! Vi ska fiiinslipa några koreografier och sen vet jag inte! Kommer vara döööd när jag kommer hem iallafall för jag är feeeett seg och mitt knä blir bara värre men det är bara att bita ihop & se glad ut höhö!
 
 
Är typ tacksam för denna praktik för jag har slutat göra mina bryn så hårt nu när jag kan lite mer, nu gillar jag mer naturligt målade! Det blir typ hårdare bryn när jag går ut eller sådär, ni fattar. På denna bild drog jag typ fyra små streck med penseln där det var ''gap'' i brynen. Me liiiiike ;D
 
 

naturlig make/modellering

| Postat i: Emi pics, Emis MakeUp obsession
0
 
Nu ser man inte modelleringen för det konstiga ljuset men äsch!

long day yep yep

| Postat i: Emis days
0
Hellu! Allt bra? Jag är helt slut! Idag på praktiken fick jag hjälpa till i den nya lokalen och sedan satt jag modell! Fick en ganska naturlig make & modellering (typ highlight, shading, framhäva ansiktets naturliga skuggor). Åkte direkt till träningen efter och vi fick en ny korre, me like! Sen hade vi snack och nu känner jag att jag måste skriva upp lite datum hihi :) Skadade mitt knä på nåt sätt också, har sjukt ont, vet inte vad felet är..hmm..
 

my god

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall, GENTLEMAN <3
0
Jag sitter och njuter. För att jag nu faktiskt kan. Fan vad min kärlek för denna människa växer. Han har ändrat sitt sound i sina två senaste album, men helt ärligt så är han fortfarande lika bra. Hans låtar ger mig så mycket glädje. Jag sitter här med tårar i ögonen för att han är en sån fin människa och för att han lyckas rädda mitt liv med sina texter. Okej jag vet jag är en tönt, men ärligt. Det är så. Om jag inte får se honom på Peace & Love i sommar så dör jag. Han var här för tre år sen och vem vet när han kommer nästa gång. Herreee...
 
Jag kan verkligen inte välja EN låt från albumet. Det går inte..kanske om ett tag haha. Men just ikväll har jag dödat dessa. Så fina.
 
 
 
 
 
 

love

| Postat i: Emis days
0

yesterday

| Postat i: Emi pics
0
 

busy görl

| Postat i: Emis days
0
Sooom ni märkt så har jag varit lite busy! Nä men, har varit med my boy och hans vänner sen i torsdags tror jag? Har varit jättekul, mysigt, roligt och sådär! Idag gick vi upp vid tolv, satte oss ute och solade lite, sen gjorde min baby brunch och sen körde grabbarna fotboll & basket och jag låg där & stekte ba, hoho. Nu är jag hemma igen (fett tomt det känns?!) och försöker vila lite för imorgon är det ny vecka med praktik och träning. Woop woop!
 
 
Bild från i fredags

feber och de vanliga

| Postat i: Emis days
0
Klassen igår gick skitbra! Eleverna var jättetrevliga och ville verkligen lära sig dancehall, wooo! I slutet av lektionen hade vi en liten battle mellan tjejerna och killarna, haha dör, Franca lärde killarna de bästa grejerna när man battlar så det var typ oavgjort då tjejerna körde maffiga tjejgrejer hihi! Meeeen när man tränar precis då man håller på o bli frisk brukar det bli värre, så jag har legat hemma med feber idag :/
 
Såg dock att solen lyste på balkongen så där låg jag med feber och försökte sola men höll på och dö av värme så gick in efter typ 40 minuter och la mig igen. Buuuuu! It sucks!
 

ett minne

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Hörde denhär låten nyss på min spotify och måste bara berätta vilket minne jag har med denna låt!
 
Jag, syrran, hennes ex, min moster o hennes man var på Uppsala Reggae Festival år 2007 och det hade regnat som faaan, så på morgonen var vi fett bittra och det var så lerigt och äckligt på campingen, ni förstååår inte hur äckligt det var. Jag och syrran skulle till ''toaletterna'' och vi gick förbi några som spelade denna låt och våra blickar till varandra sa allt. Vi ville verkligen hem hahaha, det vara bara så klockreeeeent!
 
 

mys och dans

| Postat i: Emis days
0
Fyfän vad skönt det var ute på balkongen, somnade en stund och nu ser jag typ SMUTSIG ut i ansiktet för alla fräknar HAHA helt jävla siiiiick att så många kan ploppa fram bara av solen liksom?! Anyway! Ossian kom nyss hit och han är lite ledsen så jag ska försöka göra honom lite glad nu, sen ska jag iväg och undervisa en klass i skärholmen så, vet inte när vi hörs hehe. Puss puss allihopa!
 
 

gambia <3

| Postat i: Emis days
0
 
 

röd läpp-penna

| Postat i: Emi pics
0

helt rutten uppdatering

| Postat i: Emis days
0
Men jag är faktiskt sjuk, haha! Denhär veckan får jag inte vara på praktiken för jag kommer smitta alla typ! Det har varit frivillig träning this week eftersom vi dansade så mycket inför Urban och jag tycker det är jättebra för jag har fått vila! Igår var jag hos min baby en stund och det behövdes kan jag säga!
 
Idag försöker jag fixa en lokal till min studenmottagning men det finns ingen som hyr ut, får lite panik alltså! Jag tog tag i det lite för sent och jag vill ändå ha en lagom stor lokal som är lätt att hitta till & inte så långt ifrån mig. Hmmm..
 
Ska strax lägga mig på min soliga balkong och slappa! Ska bli skönt!

showen

| Postat i: Emis world of dance
0
Här har ni vår show från igår! Kolla hela! Om ni bara vill se mig så börjar min grupp vid 3:25 och så är jag med i sista dansen också! :) Svarta tights, lila kjol/bh-grej är jag. Boup boup!
 
Kolla med HQ och helskärm! :D
 
 

tha bed

| Postat i: Emis days
0
Ligger här i min feta säng och njuter av Gentlemans nya New Day Dawn. Jag har inte haft tid att lyssna mer på de låtarna jag inte riktigt fastnade för men nu så! Hoppas jag kan se honom i sommar, på Peace & Love. ALLA vet vad det skulle betyda för mig alltså! Jaja..ska sova strax, måste försöka komma upp till praktiken imorgon! Godnatt!
 

show outfit

| Postat i: Emis outshits, Emis world of dance
0
 
Dancehall Queen var temat för mig och gruppen jag körde med

innan och efter urban connection

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
HEJ! Okej nu är jag äntligen hemma så jag kan berätta everything i lugn och ro!
 
I fredags var jag med Tyson och vid 23 hade vi träning! Vi kom fram till att vi behöver stanna hela natten och öva mer men jag hade feber så jag drog hem vid tre och kom tillbaka tidigt på morgonen! När jag väl kom så låg alla och sov i sofforna vid kontoret så då la jag mig också en stund haha! Sen tränade vi mer där ute vart vi skulle köra och vid fyra var det dags för tävlingen! Vi körde efter Bruckout och jag tyckte det gick skiiitdåligt för mig, inte alls nöjd, men jag hade sjukt kul! Dock kunde jag gjort sååååå mycket bättre ifrån mig men jag får skylla på att jag var nervös haha! Vi vann tyvärr inte, Enough vann och det kändes lite tråkigt då vi alla kämpat typ 6 timmar/dag om inte mer, men ja, what to do liksom! Är glad att min kille, hans vänner och familj och även min moster Paulina kom och kollade på!
 
Efter tävlingen drog jag hem till Tyson och deckade, sen hade vi bara myskväll framför tvn! Kom hem för några timmar sen och har fixat mitt rum! Syrran flyttade till Katrineholm igår och jag fick hennes säng så jag städade hela rummet och sådär :)
 
 
 
Haha Vendela fotade alla som sov, loool! Mig har ni i vänstra hörnet där nere hohoho
 
 
 
Precis innan vi skulle ut och tävla! Personen i lila kjol och rosett är jaaag :)
 
 
 
 

urban Connection

| Postat i:
0
Idag är det dags! Klockan 15:00 börjar alla showcase battles mitt på medis, torget! Alla får kolla och ja det är gratis då det är utomhus! Missa iiiinte oss i Blackout Family! woooop!!

För övrigt är jag sjuk som ett as, alla här har typ dygnat o sovit i danssalen, stress och ja, lite allt på en gång! Nu måste jag tillbaka till dansen heh, puuusss!!

känslor

| Postat i: Emis days
0
Idag har jag varit otroligt känslig. Vaknade upp sjuk och det gjorde mig sjukt frustrerad då tävlingen är över-imorgon liksom. Min syster flyttar till Katrineholm imorgon och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, finns en grej som jag inte sätter på dansen och det har sina konsekvenser, så, allt har bara varit en feeet röra. Bröt ihop påväg hem från träningen och nu vill jag bara sova bort det. Min pms är inte att skoja med alltså! Hoppas ni mår bättre än mig haha.
 
Puss & Kram.

mösspåtagning

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
 
 
 
 
 
 
 

mösspåtagning/valborg

| Postat i:
0
Hej min gulliga lilla blogg! Igår var det mösspåtagning i skolan och efter det drog klassen till söder! Snaps var fullt så vi satt på ett annat ställe & sen drog vi till Hellströms! Vid fem hade jag träning till 20:00 och då begav jag mig till Trångsund med Tyson, Shiggi o deras friends! Det var väl trevligt förutom min smärta i ryggen..vi kom hem till Tyson vid två och jag deckade direkt! Just nu sitter jag med Laura i omklädningsrummet & har precis käkat donkeeen! Vi har tränat sen kl ett och har sex timmar kvar! Kämpaaa! Ni får bilder från igår när jag kommer hem, puss!