önskelista

| Postat i: Emi wants this&that
0
 
 
 
 
 
Chanel rosa eu tendre, khakigröna adidasbyxor, hårtillskott, smink, mer parfym, presentkort från Bikbok/Zara/Adidas.
Ljus, nåt med zebra på, aaaah finns så mycket! Men jag har märkt att på senare år så är det lättare att bara önska sig pengar så kan man köpa det man vill! :)

30 nov

| Postat i: Emis days
0
Hej! Sitter här och letar lite ny musik och tuggar tuggummi. Mycket intressant hehe. Idag har jag varit och fixat lite ärenden och käkat sushi (veg alltså). Jag och mamma hann även med vår årliga spå-tradition där vi spår med hjälp av smält stearin som formar sig, så går man efter det skuggan av formen visar! På min form/platta såg det ut som att en kvinna sitter i ''yogaposition'' eller ''buddhaposition'' och som att flera människor typ krigar sig upp för ett berg. Fattade verkligen inte alls vad det kan symbolisera men ja, kul va de!
 
 
 
 
 
 
 
 

onsdag

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hej! Min onsdag har varit ganska fin änsålänge. Vid lunch kidnappade jag min kusins dotter Mariola och vi gick (okej jag gick och hon satt i vagnen haha) på en promenad till stranden där vi matade fåglarna. Påvägen hem blev det lite lek också. Suuuuperskön promenad! Sen dess har jag typ suttit och letat ny musik till mina klasser osv, hittat nååågra iallafall så jag är nöjd. Vid 19 har jag träning med Dymondz och det är vår sista onsdag i Bredäng. Lite sorgligt på ett sätt men det ska bli skönt att byta miljö sen efter jul, nyår och det.
 
 
 
 
 
 
 
Det var såå fint därnere med ankorna och deras små bebisar hihi. Jag stötte på en hundägare som jag är bekant med härifrån och passade på att be henne ta några bilder på mig och Mariola. <3 Jättebra beslut! 
 

new in. testar nytt. skjorta-ish

| Postat i: Emis shopping
0
 
Verkligen inte något jag skulle fastna för i en butik, men den var ganska fin på och himmelskt tyg :)

end of november

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Shohooo. Hoppas allt är fint hos er, här funkar det. Har hälsat på Divine och Rev och dansat med dom och så fick även Dymondz träna ett pass med dom :) Det blev en koreografi till ''Gunz och Choklad'' som förövrigt är en challenge på instagram där man kan vinna 5000, kör tjejer kör! På deras egna träning i fredags fick dom värma upp ordentligt och fokusera på stretching. Såhär såg det ut:
 
 
 
 
 
 
 

börjar bli frisk

| Postat i: Emis days
0
Yesssss nu mår jag mycket bättre, tack o lov. Blir en riktig bitterkärring när jag är sjuk haha. Igår var jag på ett möte med en studievägledare, har nämligen funderat över att studera till Barnskötare men jag ville ha lite info, tips osv. Utbildningen är inte ens 2 år så jag känner lite att - what do I have to lose? NADA! Gillar jag inte det eller så så kan jag alltid avsluta, men målet är att stanna kvar, hehe. 
 
Idag har jag tid hos min psykolog, efter det vet jag inte vad som händer. Jag jobbar inte lika mycket just nu då jag bara är vikarie, så det varierar. Revolution kommer att vara i Hornstull med Divine så det kanske blir en tripp dit. Hälsade på dom i söndags en stund också, saknat dom ju.
 
 
Random bild som inte alls passar med dethär inlägget haha, men detta är ialafall min kusins barn <3

sjuk

| Postat i: Emis days
0
Hej o hallå lilla blogg. Jag gick upp för ca 20 minuter sen och känner att jag är lite bättre! Har nämligen vart sjuk i ca 4 veckor med endast några BRA dagars mellanrum. Tagit antibiotika båda gångerna men det är nåt hemskt virus som tycker om mig :( Idag måste jag iallafall åka till Täby för att jobba lite, dock är det inte förrns kl 17 så jag har god tid på mig att vila. 
 
Så, nu när jag varit sjuk har jag kollat ikapp säsongerna jag missat på 2 broke girls, jag har färglagt i min lilla färgläggningsbok och bara degat framför tvn, i soffan, pendlat mellan sängen ibland. Inge kul att vara sjuk asså, tiden går föööör långsamt. Längtar tills jag e frisk nog att hoppa i spagater och stå på huvet osv, hehe :)
 
 

topp 3

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Alltså mååååste bara dela med mig av mina topp 3 låtar just nu. Får sån jävla power av vissa (speciellt första) så det är sjukt.
 
Dancehall
 
 
Afrobeat
 
 
Reggae

friendo

| Postat i: Emi pics, Emis friends&family
0
Hallooooo igen. Hoppas allt e bra, här är det okej! Jobbar och dansar, inget speciellt på den fronten. Lite missnöjd är jag väl pga att vintern e påväg ännu en gång, haha. Haft scoobi här igen, alltid lika mysigt. Darian hjälpte mig faktiskt att hämta honom från dagis och senare under kvällen drog vi till en indisk restaurang och käkade (ASGOD) mat. Efter det kom vi hem till mig och satt och pratade o hängde lite med min mamma innan han skulle hem igen för att lägga sig tidigt, haha. Bra kväll! Avslutades med en promenad med Scoobi och sen somnade vi gott! :)
 
 
 
 
 
Om ni undrar varför vi är så stiliga; Jag köpte tröjan på bilderna och kände att den kanske var lite ''posh'' så för att jag inte skulle se så poshig ut satte Darian på sig en skjorta, hahahahah. Mamma undrade om vi skulle till operan, så jävla kul. Nä, vi ville ba va lite fina, hur ofta får man ha det så liksom =D
För övrigt så har jag känt Darian i 17 år och vi har alltid så kul ihop. Vi har ju typ en syskonrelation nu när jag tänker på det. Uppskattar denna vän till tusen!