meaningful songs

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Dessa låtar ligger mig varmt om hjärtat, ingen speciell anledning, dom bara betyder. Soft dancehall-låtar gör något med mig som jag inte kan förklara.. 
 
 
 
 
 
 

rainy sunday

| Postat i: Emis days
0
Hello sunday. Trist väder, men man kan inte förvänta sig så mycket så här års, hehe.
Idag vaknade jag rätt sent (10:00 är sent för mig nuförtiden då jag går upp 05:00 på vardagarna nu haha) och började med en mini frukost. Sen fick jag ett ryck och flyttade min säng litegrann, bytte lakan och städade rummet, haha. Efter det kände jag att det var dags för rensning av skor som bara ligger och dammar, lyckades slänga 4 hela par (och lite kläder...) wohoo :p
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och ikväll ska jag iväg på träning/planering inför Show den 26 november och kommande projekt. Saknat mina tjejer såååååå!!! Ska bli kul att komma tillbaka, dom fattas mig <3
 
Slänger in en bild från ca två månader tillbaka. Gingerhead hahaha, ja, det var typ det! Kram
 
 

vinterskor

| Postat i: Emis shopping
0
Alltså min blogg är så övergiven, har tillochmed glömt/inte tänkt på att lägga in all shopping, dansvideos osv. Här är iallafall mitt senaste köp. Ett par vinterskor. Vet inte om jag älskar eller hatar dom. Dom känns så klumpiga, men dom är sjukt snygga. Men klumpiga. Äsch, de får gå. 
 
 

musikvideos

| Postat i: Emis world of dance
0
Jag har ju totalt glömt bort att lägga in videosarna jag lovade att lägga upp, haha! Den första är ungefär ett år gammal, den andra filmades i somras :) Enjoy!
 
 
 
Big up Bamma! Jättekul dag och kul att vår vän Laura fick ''huvudrollen'' som tjejen som ''snor'' honom ifrån den andra hehe. Ni ser oss dansa bland partyfolket!
 
 
Massa gorillor hahaha..jag blir själv förvirrad men den som sitter på bordet samt står längst till vänster när bilen kör fram är jaaag :D Sen dansar jag, Angiie och Stina men man hinner bara se typ 2-3 sekunder. SÅÅ fet o rolig inspelning!

Pause

| Postat i: Emi pics
0
 
'' Practice the pause. When in doubt, pause. When angry, pause.
When tired, pause.When stressed, pause. And when you pause, pray.''
 

 
 
 

här var det dött

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hello to myself typ, haha.
Här var det dött..har faktiskt glömt bort bloggen nu när livet tagit över. No but honestly så har jag haft en väldigt stressig månad, psykiskt. Mamma har varit dålig igen, så det har varit ensamt här, har stressat upp mig själv på jobbet (nu är det bättre iallafall) och massa andra saker vi inte behöver gå in på.
 
Jag mår väl bra, tar en dag i taget men kan inte ljuga och säga att livet är tipptopp för det är det inte alltid. Everybody has their ups and downs. Har varit hundvakt åt vissa från dagiset (Scoobi min älskling och lilla Rambo) och hängt med älskling och med min säng haha. Längtar tillbaka till dansen såinihelvete, ska bli skönt att börja träna igen och umgås med tjejerna, I need that! Dans-uppehållet blev längre än planerat, and that's life I guess! Ska bara bli frisk först, catchat nåt virus som verkar älska min kropp, blö. Saknar jobbet, doggisarna och min kollega Elin hehe, utan henne hade jobbet inte varit detsamma, ALLS. Bra kollegor o vänner är littttt.
 
Imorgon är det Fredag och då ska jag iväg och ha dans för mina småtjejer i Bredäng. Ska dock inte dansa nu när jag är sjuk utan ska bara ''guidea'' dom och ordna så de håller i lektionen själva..typ :)
 
 
 
 
Rambo
 
 
 
Denhär vovven har varit mitt mysiga underbara stöd
 
''Spexfoto'' för vovvarna inför Halloween, hahahaha. Här är Scoobi med hans bästavän (tjej) Bella <3
 
 
 
Alltså okej hur SÖTA ?!!! Mitt hjärta smälter!