ändringar hemma

| Postat i: Emi - Interior Design
0
Som de flesta vet har jag försökt skapa dröm-hemmet i flera månader. Det går segt, hahaha. Jag vill säga att det mesta är klart men resultaten är inte alls dom jag ville ha, oops. Här är sovrummet, dock vill vi ha en sängram och jag skulle vilja ha en massa foton ovanför sängen istället för världskartan samt en annan färg på väggen/väggarna. Men annars är jag nöjd hehehe..
 
 
 
 
 

jag lever!

| Postat i: Emis days
0
Som rubriken lyder - jag lever!
 
Det har gått ett bra tag sen jag bloggade sist, jag vet. Sanningen är att livet har varit min prioritering. Att jobba, vara med min pojkvän, måla, dansa med Nora & Helin och göra sånt JAG mår bra utav. Jag har saknat att skriva samtidigt som jag känt mig klar med att blogga. Det går upp & ner.
 
Så vad har hänt sen sist? Vi firade jul hemma hos oss med min släkt. Alla älskade Ishak och det känns fantastiskt! På nyårsafton var vi på nyårslunch hos min mamma tillsammans med syrran och hennes familj. Sen degade vi bara hela kvällen och vid tolvslaget stod vi i stan vid vattnet <3
 
 
(Julafton)
 
 
 
Kort efter Nyårsafton (2 dagar) så fyllde älskling 30 år! Jag gjorde en liten frukost till honom och ställde upp presenterna på bordet! Han fick en kristall (Aqua Aura), en klocka och en kryssning i present!
 
 
 
 
28 dagar efter...På min 26-års dag..var jag sjuk. SÅ typiskt hahaha, andra året i rad! Jag jobbade halvdag, gick hem & sov och på kvällen gick jag, Ishak, mamma, Pati och Harley ut till Beirut Cafe för att äta!
 
 
 
Sen har vi då Alla hjärtans dag! Vår första ihop :) Jag jobbade tyvärr men vi hann ändå mysa! Älskling hämtade mig från jobbet, när vi kom hem lagade han mat och jag tog ett bad. Sen kollade vi på film & åt dethär:
 
 
 
Och nu? Månaderna efter? Well, jag gymmar och försöker dansa så mycket det går. Jag smider planer inför framtiden och försöker att leva i nuet <3