past few days

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hej bloggeeen haha! Hoppas allt e bra med er, med mig e det super! Har varit lite intensivt de senaste dagarna men allt går åt rätt håll! Jag har kört på med dans, hängt med Hana, hängt med syrran, mary, revolution och jobbat! Japp, tung e jag! :) i veckan blir det att försöka fixa naglarna på nå snyggt sätt, jobba, kriga för att hinna till nån mysig majbrasa (haha som ett barn) och bara chilla me mina elever o rev! Jeaappp, life is good! Ta hand om er, här kommer lite pics från de senaste dagarna :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

selfiebomb + show-outfit

| Postat i: Emi pics, Emis outshits
0
 
 
 
 
 
 
 

show @ johnny osbourne

| Postat i: Emis friends&family, Emis world of dance
0
Heeej! Jag har haft knaasmycket sen igår! Vi var hemma hos mig och fixade oss inför showen, kändes jättebra faktiskt! Showen gick suveränt och vi är så stolta över oss själva, vilket vi ska vara! Publiken var fett död bara men ja vad ska man säga, det var bara reggae-people där så jag fattar, but still, come on. Efter showen gick vi ut och dansade en stund, och därifrån kan jag bara säga: sös, hemma klockan fem på morgonen, deckade 7, gick upp tidigt och fixade grejer, sedan undervisa, etc etc etc, ni fattar. Alla mår bra och så, det hände bara så mycket på en och samma kväll så hjärnan e fett up&down idag.
 
Här har ni pics på oss från efter showen iallafall! Finns ett litet klipp på vår instagram från igår också: revolutiondancecrew
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bohemian

| Postat i: Emis shopping
0
 
 
Hur fin? Älskar den grön-gråa färgen! Tänkte till stranden sådär över bikinin i sommar eller över ett par ljusa jeans kanske? :)
 
 

hinner knappt med

| Postat i: Emis days
0
Men va faan, redan 4 dagar sen jag bloggade? Ja hinner inte med haha! Såå vad har hänt? Jo, vår tränare Vendela kom och överraskade oss en träning, vilken lycka! Vi körde massa nya steg från New York och även Bigga från Elite team var med och dansade osv, askul! Nu är Vendela dock på sin Europa-turne men vi ses en snabbis på söndag! Ossian har varit här, vi var på lekland och sedan lagade vi mat, jättemysigt!
 
Imorgon ska jag, Mati och Angiie köra en show, ska bli såååå kul, FETT TAGGAD :)
 
 
 
 
 
 

15:45

| Postat i: Emi pics
0
 

mat,familj,dans

| Postat i: Emis days
0
Japp, så har mina veckor sett ut ungefär! Jag lever livet just nu haha, nä men det är SJUKT mycket projekt på gång så jag håller mig aktiv vilket känns tväääärnice. Igår undervisade jag och efter det hade vi träning samt litet möte med en snubbe angående en grej hihi :)
 
Håller just nu på att måla naglarna och sortera lite på datorn. Får se vart vinden för mig senare :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

emi + this kind of music

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 Fredaaaaaag
 

fluffy jacket

| Postat i: Emi pics, Emis days, Emis outshits
0
 
Jag har tappat räkningen nu, har säkert 700 selfies vid denna ruttna spegel som vi tvingas träna framför hahaha!
Oh well, selfielife javisst.
 

naturen

| Postat i: Emis days
0
Jag har promenerat mycket för mig själv den senaste tiden. Det är otroligt skönt att gå ut (speciellt i solen) och bara andas, vara med sig själv och mina tankar. Jag brukar gå ut för att tänka klart allt jag övertänker, sen mår jag oftast bättre. Prova! Promenera och sätt er på något fint ställe i ca 30 minuter. Meditation for life typ.
 
 
 
 

bra bra vecka

| Postat i: Emi pics, Emis days, Emis friends&family
0
Hallåeee! Jag har haft det bra, eller ja, allting går i 170 nu känns det som, redan april, men jag försöker att andas också. Ossian och min syster var här hela helgen, vi lekte massor, åt godis, lagade mat och hann även med en utgång med syrran och Mary! Det var skiiitkul, vi va på En Arena och det var dancehall/afrobeats, ho ho ho :) Sen har jag bara tränat, träffat Kevin och ätit påskmat med släkten osv osv, you know the deal :)
 
Idag vaknade jag upp med sjukt ont i halsen, får hoppas på att det bara är en förkylning då vi har ett gig att träna till ju! :/
 
 
Fick påskägg av min gullenoooos
 
 
Glad tjej innan utgång
 
 
Pati Mary o jag