hårdträning

| Postat i: Emis days, Emis outshits
0
 
 
Igår hade jag, Stina, Angie och Mati HÅRDTRÄNING inför vår show i augusti på Botkyrkafestivalen! Varje träning ska gå åt mycket styrka, mycket stretch osv så vi alla klarar allt galant, yäy! Kommer bli biff! Sajjk haha.
I en vecka har jag nu känt mig sjukt handikappad, blev av med min plånbok, ohh ni förstår inte hur ledsen jag varit..hade så mycket värdefullt där i :( Oh well..

bish ja e baws

| Postat i: Emis world of dance
0
 
Har helt glömt bort att lägga upp Linda Pira & Allyawan videon här, för er som ej sett! Jag är katten me orange top, sista versen, på hans högra sida kommer jag in, hehe. Vet ej hur specifik jag ska vara för er som vill ''se mig'' men jag står bredvid Linda också när det ''roteras'' haha. Jaja, enjoy! Detta var otroligt kul att göra <3

outfit of the day

| Postat i: Emi pics, Emis outshits
0
 
 
 
Min nya klocka ♥

grill, bebis, dans

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Heejsan. Har en bra nyhet hihih, i tisdags hade Rev en grillkväll och det var såååå mysigt, bästa kvällen på länge! Tyvärr var inte alla på plats för Anki låg inne på sjukhuset och GAV LIIIIIV åt världens GULLIGASTE Aliyah Esmeralda! Hon föddes alltså dagen efter vi filmade en dans till henne, haha fatta va sjukt! Tänk om vi skjutit upp det mer? Hon var lite tidig iförsig, men ja, vi hann och nu e hon ute! 47 små cm <333 YAYY WOP WOOP! För övrigt så har jag varit i alby och dansat av mig (Kimberly kom och dansade och hängde med mig också, min älskade ungeee! <3), haft Ossian och syrran här saaamt typ sovit. He he. Fick hem en klocka jag beställt, I'm in luuuv! Har börjat kolla på OITNB också, kände att det var rätt timing, typ. I'm so stuck now..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lycklig över att jag har dessa fina knäppa tjejer omkring mig med galna aktiviteter, massa matkvällar, träningsfails allt händer med dessa tjejer omrking sig haha, mina Revolutionsystrar, så tacksam <3

midsommar

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 
 
 

10 days

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Jag skrev väääärsta texten och allt ba försvann. Jävligt taggad på att skriva om den texten...haha nä inte riktigt. Vad har hänt då? Jo jag har hängt med Hana och gjort en brasa, ätit pratat, träffat Banne och Mary samt Rev, hälsat på mamma, småshoppat.. ja.. På midsommar var jag och Mary på söder där min vän Micha jobbar på Koh Phangan. Det var en trevlig kväll, var hemma i skaplig tid och kunde gå och prata dagen efter, lol. Igår var hela Rev ute och filmade Anki's preggo-koreografi och idag ska vi ses och grilla och ha en sleepover! Känner att jag behöver det med tanke på allt som händer just nu, mycket bekymmer osv som behöver dämpas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vi älskar dig

| Postat i: Emis friends&family
0
 
Vi har klarat det förut, vi klarar det igen. <3
 
 

lite nytt

| Postat i: Emis shopping
0
H&M
H&M
New Yorker
 
 
 
 
 

tiden flöööög

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Det var ju tisdag nyss?! Har som sagt varit med Ossian om dagarna och vi har haft det jättemysigt! Vi har varit på promenader till Skärholmen, shoppat åt både mig och Ossian, ätit glass, ritat, haft picknick, hunnit med en tripp till karolinska, spelat tillsammans, dansat, you name it! Har varit både bra och kämpigt dessa dagar så jag har hunnit träffa vänner om kvällarna som tur.. saknar min mami!!! Här får ni pics från de senaste dagarna! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

barnvakt

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Tis-fre är jag barnvakt åt min älskade Ossian då syrran jobbar och mamma inte mår tillräckligt bra för att vara med honom.. Idag var vi i skärholmen och handlade lite, sen åt vi ute i solen, åt glass och promenerade tillbaka! Vi har varit i jagvetintehurmånga parker/lekplatser haha. Denhär ungen är hyperaktiv (!). Men det är bra, han kanske kan trösta mig lite, inte en lugn stund med honom hehe :) Sen bakade vi kladdkaka, gick ut och lekte lite till och vid nio deckade han när jag läste fr honom. Sååå nu är det läggdags för mig med! Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

one love cruise 2015

| Postat i: Emis days, Emis friends&family, Emis world of dance
0
Då är one love kryssningen avcheckad för i år! Båten åkte 19:30 och DHQ tävlingen skulle börja så tidigt som 21:00 men som ni vet brukar sånahär grejer alltid bli försenade, vilket det blev. Hela två timmar haha. Det var tävlande från både Enough, Millon Dollarz, Blackout, Decent och så Angiie! Vi har hjälpt angiie med hennes solo-ronder i nån månad nu och hon har kämpat SÅ mycket! Första ronden hade hon galna akrobatiska saker och rullade i slutet iväg på en skateboard hehe. I andra solo-ronden hade hon..ROLLERSKATES! Älskade den idén och det blev det tillslut, är så glad och stolt över hur snabbt hon lärde sig att åka osv, hon gjorde GRYYYMT ifrån sig! I år var det dock andra domare och poängen delades ut efter olika kriterier (karisma, ansikte, dans osv) och angiie kom precis efter Linda Enough som vann.. självklart blev vi väldigt, väldigt ledsna då detta är en Dancehall QUEEN tävling och helt ärligt så tycker jag att Angiie borde vunnit och inte kommit tvåa två år i rad. Inte för att hon är min vän, utan för att det hon gör och gjorde kan INTE många och hon bjöd på en galen show på sina ronder och freestyle delen. Aja nu släpper jag det. Ni som vet, ni vet :)
 
Vi fortsatte att prata och ''festa'' tills frukostbuffén öppnade, då käkade vi och sedan la vi oss. Delade hytt med Matilda och hennes kusin :) Dagen efter var det bara soft som det brukar vara. En helt okej kryssning med andra ord! :)
 
 
Här höll jag på att fixa smink, dekoration och glitter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

qualitytime

| Postat i: Emis days
0
 
 
Den 4 juni var jag och mamma i fårhagen och softade, pratade osv, vi passade även på att sprida resten av Dino's aska där han alltid sprang runt. 4 jun 2008 gick han bort...
 
 
 
 

musikvideo

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Har haft en fantastisk och hemsk vecka..Fantastisk pga dans, video och kryssningen och alla roliga grejer, hemsk för att min älskade mamma blivit dålig..
 
I tisdags filmade vi (Jag, Angiie, Stina, Matilda, Anya o Nicole samt teamet da) Linda Pira's nya video till Bish ja e baaaws, de va skitkul! Låten e tung som fan, längtar tills alla får höra Lindas grymma verk :D Vi hade jätteskumma outfits som ändå blev skitcoola haha samt ansiktsmasker, man såg absolut inte vart man dansade lr gick haha men det var FETT! Alla var jättegrymma och levererade till max. För att inte snacka om kläderna, skorna, smyckena och allt som fanns på plats, heaven! Videon ska komma ut om ca 1½ vecka :) Wiie, det var en ära att få arbeta med Linda <3