favorit

| Postat i: Emis MakeUp obsession, Emis shopping
0
 
Denhär paletten från Light in the box har räddat mitt liv! Den är sjukt praktisk, matta skuggor som kan användas både till ögon och bryn, en skimrig rouge och den är inte för stor eller för liten. Detta är min andra skuggpalett och denna gång fick jag med borstar! Första gången jag handlade den tror jag att jag betalade 70 kr? Nu betalade jag 60 kr (!!). Sååååå värt. De har helt okej pigment och vill man ha det starkare fungerar en primer under perfekt. =)

året rullar

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hejsan hoppsan falleralleraaaa. Jag mår! Dansar o jobbar här o där, you never know with me hehe. För några dagar sedan var min systerson Ossian här och vi lekte för fullt! Vi målade teckningar, målade stenar med glitter o andra stenar på, vi gick till biblioteket och lånade ett tiotal böcker om regnskogar, dinosaurier och massa andra läskiga djur haha! Annars då, jag är sjuuukt trött, vill att denhär vintern ska vara över nu, varje år säger jag samma sak - jag borde gå i ide! Om det nu gick hehe..ska inte babbla mer nu utan packa väskan för träning och ut i -14 grader. Yayy...till träningen. Hehe kram!
 

Haha mina skills...
 
 
 

xmas

| Postat i: Emi pics
1
 
 
 
 

Förra året och det nya

| Postat i: Emis days
0
Hejsan! Är i min egna bubbla hehe. Det har blivit lite skumt att ha en blogg när jag inte ens läser bloggar längre. Jag antar att det är en sorts terapi att bara kunna komma in här och skriva, lägga in bilder och minnen. Lite så tänker jag :)
 
Min julafton var heeelt okej, hade världens migrän så jag låg mest och halvsov i soffan men det var en mysig lugn jul! Mellandagarna har spenderats med mamma, Mary, hjärtat och med sängen haha. Nyårsafton var DUNDER! Stod på ett berg och såg över hela Stockholm, magical <3
 
Nu har jag typ inget intressant att säga så höööörs :)